32 tommers Samsung Space Gaming skærm annonceret

Samsung Space Gaming Monitor
Samsung pakkede forud for Gamescom 2019 en trio af computerskærme Medierne har allerede haft kendskab til to af de tre, den ultrawide CRG9 annonceret på CES 2019 og den hurtige CRG5 afsløret på E3 2019.


Samsung overraskede med en nye Space Gaming Monitor designet til at "reclaime your gaming space", som Samsung selv vedhæfter annonceringen.

Den nye 32 tommers Space Gaming Monitor, kommer med en opløsning på 1440p og 144Hz, opdateringsfrekvens samt understøttelse af AMD FreeSync support. Disse specifikationer bliver mere og mere almindelige, efterhånden som prisen på 144Hz skærme falder.

Space Gaming Monitor vil differentiere sig med et "recognized space-saving design that allows users to push the monitor flat against the wall", og så har Samsung ligeledes haft focus på kabelføringen gennem HDMI Y-kabler, der formodes at gøre kabelhåndtering lidt lettere.

32 tommer Samsung Space Gaming Monitor.JPG

Samsung har været kreative i designet, og den nye 32 tommers Space Gaming Monitor har fået fjernet rammen fra tre sider af skærmen, hvilket skulle give Space Gaming Monitor mulighed for at optage så lidt plads som muligt.

Ifølge Samsung vil Space Gaming Monitor være tilgængelig globalt i fjerde kvartal af 2019. Prisen er endnu ikke oplyst.


Kilde& Image credit:
Samsung