Glædelig jul fra Tweak.dk redaktionen

glaedelig_jul_2020
Juledagene er over os, og freden har sænket sig, mens de små hjem rundt omkring gør klar til at fejre en noget anderledes jul i år.

Det herrens år 2020 er ved at lakke mod enden, og for mange er det egentlig nok en meget kærkommen ting. 2020 har været et underligt år, der vil gå ind i historiebøgerne som året, hvor verden lukkede ned, åbnede op og lukkede ned igen.

Det skal alligevel ikke afskrække os fra at ønske jer alle en rigtig dejlig og glædelig jul, som I forhåbentlig kan fejre sammen med jeres kære. Nogen vil desværre skulle holde en virtuel komsammen juleaften, fordi coronaen har fået sit tag i Danmark (og verden igen), mens andre er gået fri af sygdommen og derfor kan mødes i mindre flokke og stadig fejre julen på bedst mulige måde i denne finurlige tid.

Et stort tak herfra redaktionen skal lyde til alle vores trofaste læsere, som har kommenteret positivt, når vi har leveret et godt stykke arbejde, og som har "skældt" os ud med et glimt i øjet, når vi har dummet os, eller når meningerne ikke har været helt afstemte. Uden jer ville vi ikke have et Tweak.dk at stå op til og arbejde hårdt for. Et lige så stort tak skal lyde til vores hårdarbejdende skribenter, der har knoklet året igennem med at skrive nyheder, test, guides og andre artikler. Uden jer ville vi ikke have noget indhold at tilbyde vores kære læsere. Sidst men bestemt ikke mindst skal der lyde et stort tak til alle vores samarbejdspartnere, der investerer ressourcer, tid og produkter i Tweak, så vi har produkter at bygge vores artikler op omkring.

Så tak for alt i 2020, og nu lader hele redaktionen op til et 2021, der forhåbentlig bliver bedre på de fleste fronter. Rigtig glædelig jul til jer alle og enhver!