Mobile World Congress 2020 aflyst

MWC2020
Mobile World Congress (MWC), messen, der hvert år afholdes af GSMA for mobilbranchen, er officielt blevet aflyst på grund af frygt for coronavirus. Arrangementet var oprindeligt planlagt til at løbe fra 24. februar til 27. februar i Barcelona, Spanien.


Bloomberg var de først til at rapportere nyheden og citerede et e-mail-notat fra GSMA-direktør John Hoffman. Heri forklarede John Hoffman, at virusudbruddet har gjort det "umuligt" at afholde Mobile World Congress 2020.

Som publikationen fremhæver, er dette første gang i MWC’s 33-årige historie, at messen aflyses.

Hertil kan jeg ikke erindre på noget andet tidspunkt, at en teknisk begivenhed i denne størrelsesorden er blevet aflyst, især mindre end to uger før kick-off. MWC tiltrækker mere end 100.000 deltagere fra hele verden, med fem til seks procent af dem deltager fra Kina og geografiske områder op til Kina.


Masser af mistet forretning og hovedpine

For udstillere og journalister vil der være masser af aflysning af fly og hotel. Netværksmuligheder vil gå tabt. Forretningsaftaler, der ellers ville have fundet sted, vil aldrig blive realiseret, og listen af officielle afbud fra producenterne, vil tårne sig op den kommende tid, stakkels redaktions-inbox…

I betragtning af antallet af virksomheder der forud for den officielle aflysning havde meldt ud at de ikke deltog, er det ingen overraskelse Mobile World Congress 2020 aflyses.


Bloomberg