Tweak.dk lancerer nyt design – Vind Philips Hue

tweak
Vi har i Tweak.dk igennem de seneste 18 år været 100% dedikerede på at levere lækkert indhold, og det har ikke gjort vores popularitet mindre. I 2019 løftede vi sløret for et nyt design og ikke mindste ny platform, hvor begge er udviklet helt fra bunden, og passede til vores daværende strategi.


Selve platformen bag Tweak.dk er der udviklet på siden, men designet ramte flere begrænsninger, og derfor måtte vi nytænke. Det gjorde at vi besluttede at sætte professionelle folk i gang på designfronten, og resultatet er det I ser i dag. 

Vores vision er at blive det bedste hardware site. I Danmark, Skandinavien, Europa… hele verden sågar! Vi kender godt det gamle danske ordsprog: ”Hovmod står for fald”. Men vi er ikke hovmodne. Vi tager det skridt for skridt. 

tweak logo.JPG

Det nye design skal sikre, at vores kvalitet bliver set, læst og brugt i fremtiden. Det har krævet MANGE udviklingstimer og sene nattetimer at nå i mål. Der udvikles stadig på en række koncepter, som vi sigter efter at rulle ud i løbet af 2020, og der vil løbende komme tilpasninger til designet og arkitekturen - herunder nye artikelsider, og så venter der Jer spændende nye tiltag! 

Vi er meget stolte over at kunne præsentere vores nye design, og håber, at I vil tage godt imod en bedre og mere intuitiv oplevelse af Tweak.dk.

Den nye hjemmeside, og platform, vil danne grundlaget for vores fremtidige kommunikation og interaktion mellem vores anmeldere, producenter og læsere. 

For at kippe lidt med flaget, trækker vi lod mellem alle afgivne kommentarer om et Philips Hue Starter kit.

- Redaktionen


Vinderen er fundet.

Vi takker for alle jeres kommentare og feedback,

Vinderen er trukket, og i denne omgang siger vi tillykke til Noxen for denne kommentar:

"Fedt at det kom i luften! 

Jeg kunne godt tænke mig et par pixels mere i margenerne på mobilen, det ville gøre artikler og nyheder mere læsevenligt 👍"