[CES 2018] Gamerstolen til ham eller hende der ikke har fået RGB nok ind i sit liv

RGB er fortsat en trend hos spillere og hardwareproducenter. Vi har bundkort, grafikkort, kabinetter, blæsere, strømforsyninger, beslag og al slags tilbehør, der lyser op i 16,7 millioner farver.

RGB er fortsat en trend hos spillere og hardwareproducenter. Vi har bundkort, grafikkort, kabinetter, blæsere, strømforsyninger, beslag og al slags tilbehør, der lyser op i 16,7 millioner farver. Men for den helt store RGB fan derude, kan du nu sætte prikken over i’et med en ny stol med indbygget RGB-belysning, og sågar udført helt trådløst.


Vertagear annoncerede sin nye PL4500 RGB-stol, som er en del af sin racerserie af stole på CES. Den nye stol lyser op fra gennemgående huller bag nakkestøtten og i bunden, og drives af batterier, som du kan udskifte. PL4500 kan forblive tændt og ændre farver i op til 30 timer på en fuld opladning. Det nederste stempel har også sin egen belysning, som viser Vertagears eget logo.

 

 

Men hvad med skiftende farver? PL4500 RGB har indbygget NZXT CAM integration. CAM genkender, når en Vertagear stol er forbundet til systemet og tillader fuld tilpasning af farver og forskellige effekter. Dette gøres trådløst via en USB-dongle, der sættes ind i din pc, som man modtager med stolen.

 Ingen endelig pris er blevet annonceret endnu, men Vertagear fortæller, at PL4500 RGB forhåbentligt kommer på markedet til foråret.

 

Tak til Plantronics for sponsorering af vores CES 2018 tur.