Bliv en del af Star Wars Universet

star-wars-rise-of-the-resistance-galaxys-edge
Der sker meget for Star Wars universet for tiden med både film og streaming serier. Hvis man gerne vil være en del af det hele selv, så skal du en tur til Disneyland til, hvor den seneste forlystelse Star Wars Rise of the Resistance åbner.


December er Star Wars måned. Den nyeste film, The Rise of Skywalker, er lige på trapperne og for de heldige ude i verden der har Disney+, kører The Madalorian på fuld tryk. Der er dog også en mulighed for at komme helt tæt på Star Wars universet og blive en del af de selv. Det kræver dog at kan pakker taskerne og sparer sammen til en tur til en af Disneys parker. 

mellenium-falcon-disney-land.jpg

Tidligere i år åbnede Star Wars Galaxy’s Edge områderne i Disneys parker i Anaheim og Orlando. Det var den største udvidelse af parkerne i lang tid, og med et slag blev Star Wars området i for eksempel parken i Anaheim det største i parken. 

disney-land-star-wars.jpg

Jeg havde selv fornøjelsen af at besøge parken i Anaheim i sommers, og selv om det var en fantastisk oplevelse for en gammel Star Wars fan som mig, så blev jeg lidt "snydt" at den største attraktion endnu ikke var åben på det tidspunkt. 

rise-of-the-resistance-galaxys-edge.jpg

Forlystelsen Rise of the Resistance er dog nu ved at være klar. Det er den mest omfattende og avancerede forlystelse Disney nogenlunde har stablet på benene. De sælger det selv som fremtiden for forlystelsesparker som deres. 


Det er en blanding af flere forskellige teknologier med alt fra live skuespillere, stort set design til robotter og meget andet. De første meldinger er begyndt at komme ud der viser lidt af turen, og hvis man skal tage reaktionerne fra Bridget Carey fra CNET eller Peter Sciretta fra Ordinary Adventures for gode varer, så er der noget af en tur i vente.