Grib chancen: Bliv Tech & Gadget blogger på Tweak

tweak-dk-design1
Vi elsker teknologiens finurlige verden. Vi er et hold af yderst kompetente profiler, der spænder bredt i faglighed, og som bunder udi et fantastisk sammenhold til trods for stor spredning geografisk.


Vi synes først og fremmest det er sjovt, og vi kæmper hele tiden for at blive bedre, men vi mangler input fra dig.

Lige nu søger Tweak.dk frivillige testere i vores digitale univers, som har lyst til, at blive en del af redaktionen og skrive om alt inden for teknologi til generelle historier og nyheder, der kan placeres inden for vores og jeres interesseområde.

Har du lyst til at teste nogle af de spændende produkter inden for hardwarens finurlige verden, så stiller vi en fantastisk platform til rådighed. Gemmer du derfor på en spændende skribent/tester, så lad os høre fra dig snarest. 

Fra vores redaktion i Høje Taastrup samt fra dine kollegaer rundt om i landet, vil du få hjælp og feedback på dine artikler.

Opgaven er simpel: Du skriver artiklerne fra egen bopæl, og sender dem til os. Resten klarer vi.

Krav: Vi stiller ikke krav om fine uddannelser, men du må gerne have noget på hjertet og holdninger til livet og ikke mindst de ting, du skriver om.

Hvad er Tweak.dk

Historien om Tweak er en kærlighedsaffære mellem nørd og hardware. Grundlagt i 2002 i Danmark af Martin og Thomas; kun to år efter verden for første gang så den legendariske Nokia 3310. Dette var øjeblikket, hvor potentialet og nødvendigheden for at kunne diskutere hardware, på en seriøs måde, for første gang viste sig, og Martin og Thomas var ikke de eneste, der så dette behov.

Over de seneste 15 år har flere og flere danskere flokkedes omkring Tweak, hvor der altid har været plads til enhver mening om hardware og gaming på forumet. Men Tweak voksede og blev meget mere end blot et forum. I dag er en vital del af vores DNA at levere anmeldelser af al den hardware, vi kan komme i nærheden af til jer; vores elskede brugere

Tweak.dk stiller en stor platform din rådighed, så der bliver rig mulighed for, at få afprøvet at skrive til en stor gruppe af modtagere.


Noget for dig?

Så udfyld vores kontaktformular

Fortæl lidt om dig selv, såsom alder og bopæl, så tager vi den derfra.

Vi ser frem til at høre fra dig

Redaktionen