AUTHOR : Kenneth Johansen
PUBLISHED : 2020-01-10 06:59

CES 2020: LG Column Garden dyrker frisk grønt


Hvis TV og gaming skærme ikke er noget for dig så har LG også andre produkter med på CES. Et af dem giver dig mulighed for at dyrke salat og krydderurter under optimale forhold derhjemme.

P1004467


En af de lidt mere specielle produkter fra LG på årets CES messe var deres Column Garden, som er et indendørs væksthus på størrelse med en klædeskab, som kan bruges til at dyrke forskellige planter i hjemmet, som salat eller krydderurter. 

Det hele sættes op, så man over en vækstperiode får de optimale betingelser for planterne i skabet. Man fortæller systemet hvilke planter man har på hvilke hylder i skabet, og så sørger systemet for lys og vanding, samtidigt med at holde uønskede elementer som alger. 

LG Column Garden CES 2020

Der er mulighed for op til 24 planter af gangen, som plantes via en all-in-one pakke, der indeholder fra, gødning og alt hvad planterne ellers har brug for. 

Det vil indledningsvis være mulighed for 20 forskellige pakker med forskellige salattyper og krydderurter. 

CES 2020 LG Column Garden

Når tingene er sat op kan man naturligvis følge det hele fra en App på din telefon, så man kan holde sig opdateret med, hvornår der er frisk salat klar til familien.


VORES PARTNERE

Synology
Razer
MSI
Cooler Master
Corsair
Deepcool
Olympus
AMD
Seasonic
Gigabyte