Cosmo, den programmerbare robot, er tilbage

Cosmo
Tilbage i 2018 frigav Anki en sød tanklignende programmerbar robot ved navn Cosmo. De fulgte Cosmo op med Vector, en robot med mere karakter, og så gik Anki konkurs og slukkede for de to roboters personligheder. Men nu er der gode nyheder. Et nyt firma ved navn Digital Dream Labs har vækket dem fra de døde, og nu er firmaet klar til at tage imod forudbestillinger af Cosmo 2.0.

Cosmo 2.0 ligner meget originalen, hvilket er et godt træk, da selve designet var ret tæt på perfekt. Men Digital Dreams har føjet nogle velkomne forbedringer til, herunder bedre batterilevetid, bedre kameraer og en skærm i fuld farve.

Cosmo brugte kameraerne til registrering af genstande og til at genkende mennesker, og hans skærm tjente som hans øjne og udtryk. På ydersiden bevarer Cosmo sit hvide og glade udseende og ikke mindst gaffeltruckarmene.


Digital Dream Lab siger, at Cosmo 2.0 kommer inkluderet med Coding Curriculum, til udskiftning af slidbanepakken og en limited edition-klistermærkepakke til alle, der forudbestiller robotten.

Virksomheden imod forudbestillinger, og lover at kunne levere Cosmo 2.0 så tidligt som den 15. maj 2021.

Prisen er $219.99, men forudbestiller du, kan du spare $23.

Source & Image credit:

Digital Dream Labs