Facebook arbejder på et smartwatch

Facebook smartwatch
Facebook har hovedsageligt haft sit fokus på af at være et software- og socialt netværksfirma, men det kan meget ændres til også at inkludere hardwareambitioner.

Informationerne stammer fra en rapport fra The Verge. Facebook arbejder tilsyneladende på et smartwatch, der kunne ankomme næste sommer.

Den potentielle kommende Facebook-smartwatch rygtes at kommer med en aftagelig skærm med to indbyggede kameraer, så udover at være et smartwatch ser Facebook også muligheden for at bruge enheden som et fotograferingsværktøj eller måske endda til videoopkald. Virksomheden har blandt andet også sit Portal-videokonferencesystem på menuen, så koblingen kunne virke oplagt.

Kameraet på forsiden siges primært at bruges til videoopkald, mens det bageste vil kunne optage 1080p-. Facebook siges også at være i drøftelser med andre virksomheder for at hjælpe med at skabe tilbehør til dette ur.

Det er dog ikke første gang, at Facebook kigger i retning af hardwaremarkedet. Et eksempel på dette, var samarbejdet med HTC omkring en Facebook-telefon. Dette projekt løb dog ud i sandet. Virksomheden har dog udvidet til andre produkter som VR-headset og dets portalsystem.

 

Kilde Ubergizmo