Julegaveideer til gameren under 500 kroner

sn30pro+
Julen 2019 nærmer sig med hastige skridt, hvilket er ensbetydende med indkøb af julegaver. I denne guide tager vi et kig på julegaveideer til gameren til en budget under 500 kroner. Hvis du kan fastlægge deres foretrukne platform, er disse billige, men sjove gaming-tilbehør garanteret vindere.


Det kan være svært at finde gaver til en passioneret gamer – ung som gammel, og køber du et produkt eller spil til den forkerte spil-platform, kan du være sikker på klagerne nok skal komme tifoldigt tilbage. 

Kære forældre, fortvivl dog ikke. Du kan stadig få finde en gamer-gave, der vil blive værdsat, og en, der er mere personlig end kontanter eller et kedeligt gavekort, som ofte ender med at være last-call løsningen.

Hvis du planlægger gaven mod gameren, skal du som udgangspunkt fastlægge deres foretrukne platform. Her tænker vi på, om gaven skal bruges til en PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch med videre. Derfor kræver det en smule forarbejde, hvis du vil slippe for knas i juleglæden.

Nedenstående julegaveliste er alle prissat under 500 kroner, og kan findes i de danske butikker.
 

Cougar Revenger S

COUGAR_REVENGER_S_openbox.jpg

COUGAR Revenger S er en god mus med rigtig god komfort, og er en glimrende mus til prisen. Den har en tilpas størrelse til en større hånd, og knapperne ligger som de skal, også til tommelfingeren. Kontakterne er OMRON kontakter, som kan tåle 50 millioner klik. Så der burde være klik nok til lang tid i denne mus.

Du kan læse vores test af Cougar Revenger S

 

Razer Cynosa Chroma

razer-cynosa-chroma.jpg

Mekaniske switche og høj byggekvalitet er almindelige på tastaturer fra 800 kroner og op. Dermed ikke sagt, at tastaturer fra 800 kroner og ned, er ensbetydende med bunker af kompromiser og dårlig kvalitet. Her er Razer Cynosa Chroma et godt eksempel. Razer Cynosa, et fremragende budget gaming-tastatur med en pris ligeunder 500 kroner. Det har muligvis ikke mekaniske kontakte/switche, men modsat meget lydsvagt, har programmerbar RGB-belysning og fungerer med Razer's Synapse-software.  

 

8Bitdo SN30 Pro+

8bitdo-sn30-pro.jpg

8Bitdo fortsætter med at styrke sin dominans i segmentet for trådløse gamepads. SN30 Pro + tager det grundlæggende SNES-inspirerede design og et dual analoge layout af fra den allerede super populære SN30 Pro, og gør det hele endnu bedre. SN30 Pro + har store, behagelige greb, analoge triggere og mulighed for masser af softwarejusteringer som remapping og finjustering af stickfølsomheden. Og så fungerer SN30 Pro + med både pc'er og Nintendo Switch.

 

PowerA Enhanced Wired Controller

powera-enhanced-wired-controller.jpg

Programmerbare knapper og håndtag på bagsiden af en gamepad er normalt reserveret til high-end trådløse controllere. PowerA Enhanced Wired Controller til Xbox One og PC tilbyder den slags bekvemmeligheder til en brøkdel af prisen. PowerA Enhanced Wired Controller har kun to programmerbare knapper, og dens retnings-pad er en smule mindre end standard Xbox One-gamepad, men er til trods stadig en funktionel, fleksibel controller til prisen.

 

Retro-Bit Sega 8-Button USB Arcade Pad

retro-bit-sega-8-button-usb-arcade-pad.jpg

Hvis modtagerens smag hælder mere mod retro, især retro Sega, så er Retro-Bit controllerne en sikker vinder. Sega Collaboration Arcade Pads med 8 knapper gengiver de seks knaplayouts fra Sega Genesis og Saturn-controllere, og tilføj knapper i toppen af controlleren samt USB-forbindelse. Disse er ideelle til brug med Sega Genesis Mini, men også ganske funktionelle til at spille de klassiske spil på din computer. 

 

Hori Fighting Stick 4

hori-fighting-stick-4.jpg

Såkaldte flight sticks kan være både pladskrævende og dyre. Hori Fighting Stick 4 tilbyder netop et alternativ til føromtalte, hvor hverken budgettet eller pladsen ikke drænes. Hori Fighting Stick 4 tilbyder en lille kompakt format med responsive knapper og stick, og vil være en kærkommen gave til gameren med hang til flyspil med videre. 

 

Turtle Beach Atlas One

turtle-beach-atlas-one.jpg

Du behøver ikke at bruge en masse penge for at få et godt gaming headset. Atlas One er Turtle Beach kabelforbundne pc-headset kommer med en god kombination af lydkvalitet og byggekvalitet til en god pris. En lille design-feature gør, at gameren der bærer briller, ikke generes af dette design, da producenten har monteret små kanaler, hvor brillestængerne passer i, for at reducere trykket på brillen. 


Hvad er der på din julegaveliste i år?
Lad os høre fra dig i kommentarfeltet herunder. 

 

 Kilde & Image credit:

Turtle Beach, Razer, Logitech, PowerA, 8Bitdo,