LEGO GPU Kit: Byg dit eget grafikkort

classic 3dfx voodoo gpu
Spoler vi tiden en god tand tilbage, så vil mange af jer måske kunne huske en meget populær GPU i form af 3dfx Voodoo. 3dfx Voodoo var en af de mere klassiske GPU'er i ”gamle dage”, og hvis du skulle sidde med ønsket om eje denne klassiske GPU, har du nu en oplagt mulighed.


En del af LEGO’s koncept er, at man har mulighed for at sende forslag ind, som LEGO’s udviklingsafdeling potentielt griber, og fører udi livet. Dette er efter signende fundamentet for denne, og idehaveren er Bhaal_Spawn. 

Bhaal_Spawn har genskabt 3dfx Voodoo GPU i LEGO-form, og designet er næsten ramt spot on. Nu er det faktiske LEGO-kit ikke lavet endnu, men Bhaal_Spawn håber bestemt på, at det vil ske.

Som tidligere omtalt, kan enhver indsende en idé, men LEGO vil kræve mindst 10.000 stemmer for, at de overvejer at sætte i produktion. Lige nu har Bhaal_Spawns idé formået at samle over 400 stemmer, og LEGO giver ham lidt over et år til at ramme det 10.000 mærket.

Hvorvidt hans idé vil være i stand til at nå disse tal, er endnu uvis, men hvis du fristes af ideen, og gerne vil have den til at blive en realitet, så kan du besøge LEGO Ideas hjemmeside og sende ham en stemme. Så ville vi måske ende ud med at se 3dfx Voodoo LEGO sættet blive en realitet.

lego-3dfx-gpu-box (1).jpg


Source & Image credit:

Bhaal_Spawn