Nintendo Switch får snart uofficiel Android ROM

nintendo-switch-kirby
Nintendo Switch deler meget lignende hardware med enheder som NVIDIA Tegra gaming tablets, der kører på Android, og som sådan var det ikke nogen stor overraskelse at få at vide, at der er modders, der formåede at få Android op og køre på konsollen.


Det ser ud til, at udviklingen af dette mod er nået langt, fordi det forventes, at inden for de næste par dage vil en uofficiel Android ROM til konsollen være tilgængelig til download.

Den kommende ROM Switch er baseret på LineageOS 15.1, som er baseret på Android 8.1 Oreo, hvilket betyder, at hvad angår brugere, er det en ret markant up-to-date build af Android. Vi er ikke sikre på, om der er planer om at udvide med en ROM baseret på Android Q.

For dem, der tøver med at modificere deres Switch konsoller og installere nye ROM’s, har udviklerne forenklet den overordnede proces, der får det til at se overraskende let ud. Før du haster dig igang og begynder at downloade dette mod, skal vi dog påpege, at Nintendo ikke ser positivt på modders, der ændrer konsollen.

Vi har hørt rapporter om, at Nintendo har bannet gamere, der kører modificerede Switch systemer, så overvej det nøje inden du begiver dig i kast med at nørde.