OnePlus Smartwatch kommer i begyndelsen af 2021

Lau Peter OnePlus ur
OnePlus er hurtigt vokset til at blive et af de hotteste brands i Android-segmentet. Nu har OnePlus tilsyneladende konkluderet, at de har en mangel i deres produktlinje i form af et smartur. Heldigvis ændres det tidligt i 2021 ifølge Pete Lau, selskabets administrerende direktør.

Pete Lau benyttede sig af Twitter for at henvende sig til de OnePlus-fans, der har ventet ivrigt på et smartwatch fra virksomheden. Han bekræftede, at OnePlus arbejder på at løse ønsket, og meddelte endda, at uret kommer i begyndelsen af 2021.

Desværre bekræftede Pete Lau ikke andre detaljer om et kommende OnePlus smartwatch, så vi bliver nødt til at vente, indtil virksomheden afgiver en mere formel meddelelse.

Peter Lau Smartwatch.JPG

Grundet de spartane informationer ved vi endnu kke, hvilket operativsystem uret vil installeres med. Man kunne formode virksomheden vælger at bruge Googles Wear OS, men der gætter også på, at OnePlus kunne udvikle sit eget OS til brug i uret.

OnePlus omtalte førte gang et smartwatch tilbage i 2016, men virksomheden valgte at fokusere på smartphones i stedet for at frigive yderligere produkter. Imidlertid har de siden frigivet OnePlus Buds.

OnePlus har vist evnen til at designe smukke, funktionelle enheder, og vi forventer intet mindre af virksomhedens kommende smartwatch.


Læs også:

OnePlus 8T Concept er en kamæleon

OxygenOS 11.0.2.2 frigivet til OnePlus 8/8 Pro


Source & Image credit:

OnePlus, Peter Lau, Medium