Med Philips i lommen redder du informationerne!

DVT8110 diktafon
Fake news er det helt store buzz ord, og har været det i hvert fald siden Donald Trump kom til magten i USA. Fake news kommer i mange afskygninger, former og farver. Rød. Hvid og blå – både fra den ene og anden side af andedammen og endeløse andre varianter.

Facebook, Twitter og andre internet-giganter kæmper i vildskab med machine learning, fancy algoritmer og horder af overvågningspersonale. Ikke desto mindre synes bølgen af fake news kun at tage til i styrke, som en sand tsunami der skyller ind over os alle sammen, dagligt, når vi åbner vores foretrukne sociale medie eller website. 

Kan nogen bringe en ende til dette vanvid? Donald Trump har vist bevidst han ikke var manden med en plan. Eller… I hvert fald ikke den rette plan! Men imens vi alle har kigget mod politiske ledere, velhavende internet milliardærer (Zuckerberg, vi kigger på dig!) og sågar skuespillere for endelig at fortælle os sandheden, så har en ukendt og næsten anonym helt trukket i spandex og iført sig en kappe.

DVT2110 diktafon.jpg

Vi står alle og kigger mod himlen… Er det et lyn? En sky? Eller måske et solstrejf? NEJ! Det er Philips-man! Og med sig har han intet ringere end det farligste våben i kampen mod fake news… Diktafonerne DVT2110, DVT6110 og DVT8110! 

DVT6110 diktafon Philips.jpg

De tre supervåben har været kendt i årevis men nu er kommet i en ny, skarp og digital udgave. Klar til at fange den mindste smule knas på linjen. Handler det om at være fluen på væggen? Eller måske bare huske hvad chefen sagde ved lønforhandlingen? Så er Philips diktafonerne fra Philips-manden din bedste ven. 

Chefen kender det. Jeg kender det. Du kender det helt sikkert også! Du sidder der i chefens kontor i din ansigtssved. Lønforhandlingen er intens og bølgerne begynder at slå mod molen. 

diktering Philips DVT 8110.jpg

philips diktering diktafon.jpg

Du vil have mere i løn, ansvar og ikke mindst bedre vilkår. Chefen fortæller om hvor langt han strækker sig for at imødekomme dine krav, men simpelthen ikke kan nå hele vejen. Stemningen er anspændt. Dyb, intens, øjenkontakt. En dyb indånding. Den pisseirriterende flue som summer rundt i den varme luft, og ikke kan finde noget bedre end din svedige pande at sætte sig på. Chefen giver sig. Du får 75% af den lønforhøjelse du gik efter og det ansvar du higer efter. Men kirsebærret på toppen er tre ekstra feriedage. Din chef lover de sidste bliver indført snarest og du marcherer ud af kontoret som den verdensmand du er! SEJR! 

Der er gået to måneder, du har ikke fået tilskrevet flere feriedage endnu, men lønforhøjelse og ansvar er gået fint igennem. Hvad var det nu også lige i blev enige om inde til samtalen? Det gik jo ret intenst for sig. Var det 2 dage? 3 dage? Eller blev i overhovedet enige om dagene? POKKERS! 

Never fear! Philips-man is here! Du skulle alligevel have haft den Philips DVT8110 diktafon med ind i lokalet. Det havde været genialt. Med sin smarte mikrofon-plade som kan ligge midt på bordet og sikre alt i rummet bliver fanget – selv den fordømte flues irriterende summen.

plade til diktafon Philips møder notater.jpg

diktafonplade Philips dvt2110.jpg

dktafonplade møder notater philips.jpg

Du havde den ikke med. Men det har du næste gang! Philips redder dagen!

Nu hvor din løn er på plads, så skal vi jo ikke glemme vores brødre i de forenede stater! De kæmper dag ud og dag ind med fake news. Deres smarte algoritmer og hære af programmører prøver at stoppe en bølge af fake news som end ikke Hoover Dam kunne holde tilbage. Hvis der bare var en måde man kunne sikre sig at alle interviews blev holdt ærlige, åbne og… tør jeg sige det… nedfældet. Måske endda på en måde så man var sikker på at det var sandheden som kom på papir?

Philips DVT6110 kommer omgående til undsætning. Den passer lige i lommen, så der er ingen undskyldning for ikke at have den med til mødet – uanset om du er journalist eller den interviewede, så kan du sikre dig at du altid har den korrekte beretning. På bånd… well… SD kort… ja, eller faktisk er det enten intern hukommelse eller micro SD. Du forstår pointen!

DVT2110 er prissat så attraktivt at studerende ikke længere har undskyldninger for ikke at kunne huske forelæsningerne. Til blot 700,- er den et fund i lighed med en diamant! Er du studerende? Nu har du muligheden for at få kammesjukken til at slæbe din diktafon med i skole imens du smider benene op i sofaen og starter en omgang Fifa eller COD. Du går ikke glip af noget, for du lytter bare til optagelserne imens du læser op til eksamen. MIND… BLOWN! You’re welcome!

DVT6110 Philips.jpg

Nu ved vi godt at du slet ikke kan være i dig selv af ophidselse, uanset om du er elev, studerende, kontornisse, journalist eller politiker. Men vi er altså nødt til også lige at fortælle dig om de fede detaljer ved de her Philips VoiceTracers.

De har Voice Activation, det betyder at det kun optager når der rent faktisk er lyd. Så nu slipper du for at scrolle timevis af optagelser uden lyd igennem. KISS Baby! 

Silent Recording gør dig til den perfekte undercover agent! PET, lytter i med?? Enhederne optager uden at afgive lyd eller lys.

Apps baby! Du ved det. Download VoiceTracer appen enten i App Store eller Android Store og så kan du kontrollere din optager med telefonen. Snedigt og hurtigt som en ninja! Det gør det også nemt at dele dine optagelser med chefen når de påstår du drømte om de ekstra feriedage!

Philips Voicetracer.jpg

VoiceTracer Philips diktafon.jpg

Kva…Li…TET. Lydkvaliteten er i top. Philips er førende indenfor mikrofonteknologi og markedsledende indenfor professionel diktering. Lyden er fantastisk, uanset om den ligger i bukser eller jakkelommer.

Hvad så hr. glemsom? Philips VoiceTracers slukker selv hvis du er lige så glemsom som undertegnede skribent. Batteriet er reddet, sammen med en sjat CO2. SÅDAN KLIMATOSSE!

Chefen snakker som et vandfald. Hvordan skal det så nogensinde kunne lade sig gøre at få det hele med? Diktafonerne fra Philips har heldigvis lang batteritid og holder intet mindre end 36 fantastiske timer i recording mode. Snak løs, boss!

8GB intern hukommelse på nogen enheder giver dig hele 88 dages kontinuerlig optagelsestid. Men med micro SD kort i banditten er der næsten ikke grænser for hvor meget du kan optage. Hørte jeg et helt semester på 16GB?

Coronaen klemmer os alle tænker du sikkert, hvordan skal jeg nogensinde få lov til at se mit offer, undskyld chef, i øjnene igen? Frygt ej, VoiceTracers understøtter også pick up mikrofoner, så du kan bruge din Philips enhed til at optage telefonsamtaler.

Priserne på Philips VoiceTracers er i skrivende stund:

- DVT2110: 696 kroner

-  DVT6110: 1026 kroner

-  DVT8110: 1502 kroner