Gadgets

AUTHOR : Uber
PUBLISHED : 2020-01-07 08:17

Samsung introducerer Ballie: CES 2020


Samsung er kendt for at have en finger med i spillet inden for mange innovative tech-baserede området såsom fjernsyn, smartphones, displayteknologi og wearables. Samsung satser også på robotteknologi, og det kom der beviser på under CES, hvorpå Samsung håber, at deres robotindsats bliver taget mere seriøst. Under deres presseevent præsenterede de deres seneste robot kaldet Ballie.

samsung-ballie-ces2020


På nuværende tidspunkt, er Ballie stadig et koncept. Samsung hævder, at dette vil være en ”livsledsagerrobot”, der er designet til at hjælpe i huset. Der vides ikke meget om specifikationerne på Ballie, og det samme gør sig gældende for funktioner, men ud fra hvad vi kan se, er Ballie udstyret med et kamera, der formodentlig hjælper robotten med at finde vej rundt i hjemmet.


Ifølge Sebastian Seung, Executive Vice President and Chief Research Scientist hos Samsung Electronics:

HS.Kim-CES-Keynote-1.jpg

“We believe AI is the future of personalized care. We see on-device AI as central to truly personalized experiences. On-device AI puts you in control of your information and protects your privacy, while still delivering the power of personalization.”

Som vi nævnte ovenfor, er Ballie dog stadig på koncept-niveau. Vi er ikke sikre på, om Samsung har planer om at gøre Ballie til en realitet og bringe robotten på markedet, men Ballie viser bestemt, at virksomheden er meget interesseret i robotteknologi.

ces_promo (1).png


Source & Image credit:

Samsung
VORES PARTNERE

Synology
MSI
Cooler Master
Corsair
Olympus
AMD
Seasonic
Gigabyte