Tesla fans vil have en Lego Cybertruck

lego-cybertruck-idea-768x768
I sidste uge teasede Lego med en mini version af Elon Musks nye Tesla Cybertruck ved at offentliggøre sin version af den elektriske pickup. Nu håber en speciel fan på, at få en Lego Cybertruck til at blive en realitet.


BrickinNick postede en smuk gengivelse af et Tesla Cybertruck Lego sæt på Lego Ideas – som basalt set er en Lego GoFundMe-side, hvor folk deler kreationer og produktideer, der har potentialet til at blive et faktisk produkt eller sæt. Hans version af Teslas første elektriske pickup ligner usædvanligt meget den originale version, komplet med en bagagerum og bagklaps åbning og lukning. 

Du kan se, hvordan det ser ud med koncept gengivelserne nedenfor.

Konceptet er hidtil støttet af næsten 1.600 ivrige tilhængere, men det har brug for i alt 10.000 tilhængere for at fange Legos opmærksomhed for at Cybertruck-sættet bliver en potentiel realitet.

BrickinNick forklarede, at sættet også kunne udvides til at indeholde Tesla ATV, såvel som at integrere motorisering i Lego-sættet, så det kunne blive et elektrisk køretøj ligesom Teslas faktiske model.

lego-cybertruck-idea-2-768x768.jpg

“As of yet, EVs have only been marginally represented in the Lego set catalog,” BrickinNick’s description of the Lego set reads. “The striking yet fun design of this Lego Cybertruck would be an amazing way to get kids and adults alike excited about EVs and all the good they can do for our environment.”

Planerne for en Lego Cybertruck dukkede først op i sidste uge, da Lego Australia udsendte en Lego-version af lastbilen på sin Facebook-side, der bestod af en enkelt Lego-mursten med fire hjul fastgjort til den. Naturligvis er BrickinNicks version meget mere detaljeret, og ligner det futuristiske køretøj. 

Tesla Cybertruck har plads til op til seks, en indbygget luftkompressor, en trækkapacitet på 6500 kilo, et interval mellem 400 til 800 kilometer afhængigt af modellen og semi-autonom teknologi.

Læs også Teslas Cybertruck er som taget ud af Bladerunner


Kilde & Image credit:

BrickinNick, Tesla, LEGO