12 pins kabel til Ampere grafikkort bekræftet

steve-gamers-nexus-12-pins-stik
Det startede som et rygte, men det er nu blevet bekræftet af selveste Tech Jesus selv, at nogen af de kommende Nvidia Ampere grafikkort vil komme med det nye 12 pins stik.


Den gode Steve, Tech Jesus Burke fra Gamers Nexus har nu bekræftet, at det nye 12 pins stik på de kommende Nvidia Ampere grafikkort ikke bare er et rygte. I den seneste Gamers Nexus seneste nyhedsvideo fortæller han, at de har kendt til den nye kabelkonfiguration i et stykke tid igennem flere forskellige kontakter.

NVIDIA-RTX-3080-3D-Feature.jpg

 Det er kontakter der på den ene eller anden måde er involverede i produktionen, af de kommende grafikkort fra Nvidia eller dele til dem. 


Steve og de andre hos Gamers Nexus mente dog ikke, det var et emne med specielt stor nyhedsværdi, og derfor havde de ikke talt om det. Grundlæggende kommer det nye 12 pins stik ikke til at betyde nogen stor omvæltning for PC byggerne. 

12-pins-gpu-power.jpg

Alt tyder på at 12 pins løsningen mest er rettet imod OEM løsninger, og Steve forventer at stort set alle kort fra Nvidia samarbejdspartnere, som MSI, ASUS og Gigabyte fortsat vil levere deres kort med en 2 x 8 pins løsning, som vi kender det fra de nuværende kort. 

2_8_pins_stik_rx_5700_xt_taichi.jpg

Det betyder altså, at vi godt kan regne med fortsat at kunne bruge vores nuværende strømforsyninger til de kommende Ampere grafikkort. Hvis det ender med at Nvidia reference modellerne skulle komme med en 12 pins konfiguration, forventer Steve dog at vi kommer til at se, at der følger en adapter med til grafikkortet.