Billeder af emballagen til NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti lækket

Sammen med billeder af emballagen til kommende custom version af NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti, er også specifikationerne lækket.

Sammen med billeder af emballagen til kommende custom version af NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti, er også specifikationerne lækket.


NVIDIA’s GeForce RTX line-up med seneste GeForce RTX 2060 udvider snart, når NDA fjernes på et budgetvenligt NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti grafikkort.


NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti kommer ifølge de seneste leaks med samme Turing GPU arkitentur – dog uden Ray Tracing, men med hurtigere shading performance via et optimeret GPU design, som holdes på en 12nm process node.

 

 

 


Billederne som stammer fra Videocardz, viser en retail emballage fra en APAC AIB (Add-in-board) partner, GALAX GeForce GTX 1660 Ti, som er en custom variant med en dual fan køler og forberedt på overclocking fra fabrikken.

 

Grafikkortet er bestykket med 6 GB GDDR6 VRAM, DirectX 12 support, ANSEL support og med “Turing Shaders” som dermed bekræfter brugen af Turing GPU arkitektur.
Emballagen fremhæver heller ikke Ray Tracing cores, så vi formodes GeForce GTX 1660 Ti slet ikke er potent nok til at kunne afvikle spil med ray tracing aktiveret, og derfor ikke designet med ray tracing cores.


DVI-D, HDMI, og Display Port er på menuen på GALAX GeForce GTX 1660 Ti, men ingen USB Type-C (Virtual Link) connector er at finde. Det mangler også på flere RTX 2070 og RTX 2060 custom grafikkort.


Lækket via Videocardz bekræfter også en base clock på 1500 MHz, boost clock på 1770 MHz og en hukommelsesfrekvens på 12.0 Gbps. Hertil kommer 1536 CUDA cores, 96 TMUs, samt en enkelt 8 pin power connector.

 

Priser omkring $350 US, er flere gange omgang på udenlandske medier - samt et officielt release i slut februar og tilgængelig fra marts.

 

Piiist, vi har allerede grafikkortet til test på Tweak.dk

 

Billeder & Kilde

Videocardz