LEAK: NVIDIA RTX 2070 Ti specs & benchmarks

Mens AMD forbereder sin største 7nm CPU og GPU udrulning nogensinde, når vi rammer sommerperioden, sidder NVIDIA ikke på hænderne og venter tålmodigt. Seneste NVIDIA leak tyder på, at producenten ikke er færdig med deres 12nm GPU lancering.

Lad os starte med at slå fast dette ikke er officielle informationer. Mens AMD forbereder sin største 7nm CPU og GPU udrulning nogensinde, når vi rammer sommerperioden, sidder NVIDIA ikke på hænderne og venter tålmodigt. Seneste NVIDIA leak tyder på, at producenten ikke er færdig med deres 12nm GPU lancering.

 

De første indikationer på et nyt RTX kort var på vej kom for et par måneder siden, hvor GeForce RTX 2070 Ti grafikkortet blev omtalt, og flere AIB’er, havde sågar illustrationer fremme, som dog hurtigt blev fejet af bordet igen med søforklaringer om, at de kun var typografier.

 

Husk at læs vores GUIDE: Valg af grafikkort 2019

 

Et helt nyt grafikkort er potentielt spottet via userbench database med navnet RTX 2070 Ti., som på papiret, vil klemme sig ind mellem RTX 2080 og RTX 2070 med hensyn til performance, men med lavere clock frekvenser end omtalte og med 7.5GB VRAM. Sidstnævnte kan godt give en undren.

 

 

 

Det er muligt, at userbench mislæser de faktiske værdier af både clock hastighed og hukommelseskapaciteten. Husk derfor på, at det faktiske grafikkort kan ende med en højere clock hastighed og 8 GB RAM. Endnu en årsag til en portion forbehold er vigtig i disse leaks.

 

Selvom der ikke er en stor afstand mellem RTX 2080 og RTX 2070 med hensyn til ydeevne, kunne et RTX 2070 Ti stadig fylde den $ 200 prisforskel, der eksisterer mellem dem og give mening i markedet.

 

Modsat må NVIDIA også have gjort sig nogle tanker med det kommende ny high performance contender fra AMD i form af Navi til sommer, og ville 2070 Ti så overhovedet give mening?

Hvis NVIDIA kan lokke dig til at opgradere nu, er du måske mindre tilbøjelig til at gøre det, når Navi kommer ud. Derudover kunne det også finde en plads, som en billigere og mere effektiv konkurrent til AMDs Radeon VII.

 

Vi følger løbende med på sidelinjen. (Det illustrerede grafikkort, er IKKE omtalte 2070 Ti)

 

Kilde & Billeder
userbenchmark