AMD Sienna Cichlid navngivningen er på plads

rdna 2 nvidia killer afblæst rygte
AMD Sienna Cichlid er bekræftet som Navi 21, og Navy Flounder er Navi 22.

Spekulationerne manes nu til jorden af AMD. Sienna Cichlid er Navi 21 og Navy Flounder er Navi 22. Dette bekræftes alt sammen af AMD gennem kildekoden til ROCm Developer Tools. Om disse kodenavne henviser til de specifikke produkter (såsom Radeon Pro), ved vi ikke endnu, men vi ved i det mindste med sikkerhed, at disse kodenavne bruges internt af AMD open source-softwareudviklere med hensyn til Navi 2X-serien af GPU'er.

Som forklaret af udviklerne, har disse kodenavne ingen betydning, de genereres fra et tilfældigt udvalg af ordlister. Vi mener, at dette er en teknik til at afspore interessen for alle, der søger information om RDNA2 GPU'er.

Navi navngivning.JPG

Konceptet bag open source-software gør det muligt at spore fremskridtene med næste generationers Radeon-grafik. Historisk set bliver de altid tilføjet uger før lanceringerne, så når der sker noget i koden, er det en klar indikationer af at der kom nye GPU'er.

For få dagen siden kom det frem, at et tredje kodenavn var indlemret i AMD OpenGL-driver (Mesa) -koden. AMD Dimgrey Cavefish er mere end sandsynligt Navi 23, en tredje GPU i GFX103X-familien, men dette blev imidlertid ikke bekræftet i koden (som Navi21 og Navi22), men snarere udledt af tilgængelige data.

I mellemtiden indsendte AMD’s Frank Azor (Chief Architect of Gaming Solutions & Marketing) et interessant svar på et tweet, der hævdede, at AMD sandsynligvis vil foretage en paper-launch af Radeon RX 6000-serien.

Bemærk, at tweeten handler om en lancering, ikke den annoncering, der finder sted den 28. oktober.

AMD Navi navne.JPG


Source & Image credit:

Github via Coelacanth’s Dream