ASRock lancerer deres Taichi X Navi grafikkort

Radeon RX 5700 XT Taichi X 8G OC+
På menuen hos ASRock, finder vi bundkort, grafikkort og mini-computere. Nu har ASRock annonceret deres nye Taichi X grafikkort - Radeon RX 5700 XT Taichi X 8G OC +.


Radeon RX 5700 XT Taichi X 8G OC +, som er ASRocks første Taichi X grafikkort med AMD’s seneste Radeon RX 5700 XT GPU og 8 GB 256-bit GDDR6 hukommelse iklædt eyecandy faktor.

Høje frekvenser med enestående køling

I kinesisk kultur repræsenterer "Taichi" den filosofiske tilstand yin og yang. ASRocks Taichi grafikkort er designet til tech geeks og power users, der elsker de ekstra features og finesser, som typisk kommer med high-end produkter, der kan opfylde enhver nørds drøm. At fremføre Taichis ånd, der symboliserer balancen mellem elegance og stabilitet. Taichi grafikkortet er designet med to hovedelementer i tankerne - "design" og "kvalitet".

Radeon RX 5700 XT Taichi X 8G OC+ backplate.JPG

Det nyudviklede Taichi X OC + grafikkort leverer et helt nyt 2,5 slot heatzink med 3 ventilatorer og ARGB-belysning, som kan tilpasses ved hjælp af software. Med en 3D backplate i metal, 6 displayudgange (4 DisplayPorte og 2 HDMI stik) og en dual BIOS og grafikkort bygget i en forstærket metalramme, danner fundamentet for et spændende produkt. Baseret på AMD’s nye RX 5700 XT RDNA arkitektur er Taichi X-serien grafikkort potentielt i stand til at levere en solid 1440p spiloplevelser.

Et 10 + 1 strømfasedesign sørger for strømtilførelsen, og derfor har Taichi X 8G OC + -udgaven et boost GPU clock på op til 2040 MHz, hvilket er meget højere end de fleste andre RX 5700 XT grafikkort til dato.

Prisen er endnu ikke frigivet..


Kilde & Image credit:
ASRock