Bekræftet: NVIDIA’s næste generation GPU'er, frigives i 2020

Nvidia-feature-2-672x372
NVIDIA’s næste generation af GPU'er, er programsat til 2020, og vil bruge Samsungs 7nm teknologi.

NVIDIA har beskæftiget, at deres næste generations grafikkort bliver udviklet i 7nm. Under en pressekonference i Seoul bekræftede NVIDIA’s koreanske chef, Yoo Eung-joon, at producentens næste generations GPU'er, frigives i 2020, vil bygges på Samsungs ultranova proces på 7 nm node.

“It is meaningful that Samsung Electronics’ 7-nanometer process would be used in manufacturing our next-generation GPU. Until recently, Samsung has been working really hard to secure (partners) for foundry cooperation” forklarede Yoo Eung-joon.

Hvad det grundlæggende betyder er, at NVIDIA’s næste generations grafikkort vil komme med omtalte 7nm (i modsætning til RTX serien, der er bygget på TSMC’s 12nm fremstillingsproces på samme måde som NAVI-GPU'erne.

Det omtales på flere udenlandske medier, at NVIDIA’s næste generations grafikkort vil komme ud i slutningen 2020, så det bliver interessant at se den forbedring, som 7nm processen vil bringe til bordet. Det vil også være interessant at se, hvad der vil ske med ray tracing i spil nu, hvor AMD har patenteret sin nye hybridmodel.

Alt i alt bliver 2020 et spændende år set med hardware brillen og for GPU fans. AMD rygtes til at release en avanceret NAVI model senere i 2019, men her er vi stadig på rygteplan.Kilde & billeder:

KoreaHerald