GeForce RTX 3080 kan nemt overclockes til 20 Gbps

High end Nvidia Ampere (1) (1)
Nye informationer viser, at NVIDIA GeForce RTX 3080 hukommelses nemt kan løftes til 20 Gbps. Rygtebørsen emmer stadig af informationer om de nye RTX 30 Series grafikkort, og senest i rækken omhandler overclocking af NVIDIA GeForce RTX 3080 uden sved på panden, kan ramme en 20 Gbps hukommelse.

Nye benchmarking-resultater af GeForce RTX 3080 tyder på, at den bedste RTX 3080-variant i øjeblikket er ... NVIDIA Founders Edition, kun fordi de fleste AIB grafikkort stadig ikke kører ved højere TDP.

Full custom Ampere-design er tilsyneladende forsinket, hvilket kan være en vigtig faktor, når du vælger den rigtige model. ASUS har ved lanceringen af GeForce RTX 3080 ikke valgt at seede deres nye NVIDIA GeForce RTX 3080 ROG STRIX til anmeldere, men i stedet TUF Gaming grafikkort i stedet. Desuden er Gigabyte endnu ikke klar med AORUS-modeller. Disse er alle tilpassede designs med højere TDP, men indtil videre ser det ud til, at det bedste valg med hensyn til strømbegrænsninger er Founders Edition med en TDP på 370W.

20 gbps rtx 30 series ampere overclocking.JPG

Vi har hørt fra andre medier, at nogle FE-sample ikke kan nå 20,5 Gbps hukommelsesfrekvens, da ydeevnen derefter er nedafgående.

Grundet manglen på AiB samples samt manglen på IRL benchmarks, er det endnu for tidligt at konkludere.