Her er det nye NVIDIA RTX 2080 SUPER grafikkort

NVIDIA-GeForce-RTX-2080-SUPER-1-820x403
Det ser ud til Videocardz.com endnu en gang er kilden bag nye leaks. Denne gang er de potentielt de første, der fremviser billeder af kommende RTX SUPER serie: RTX 2080 SUPER.

De har også bekræftet timeline for lanceringen, hvilket betyder at du kan forvente SUPER annoncering den 2. juli og en lancering den 9.

Interessant nok tilføjede Videocardz en yderligere detalje til føromtalte timeline, hvor de omtaler embargoen for custom kort også løftes den 9. juli - omkring den tid, vi forventer, at RTX 2060 SUPER og 2070 SUPER kortene rammer hylderne. Vi forventer, at 2080 SUPER lanceres omkring den 23. juli - afhængigt af interne beslutninger samt hvordan NVIDIA reagerer på Navi lanceringen.

Her er et recap af hvad vil vi indtil videre:

- 2 juli: Planlagt annoncering af alle grafikkort (RTX 2060 SUPER, RTX 2070 SUPER, RTX 2080 SUPER). AKA soft launch.

- 9 juli: GeForce RTX 2060 SUPER og GeForce RTX 2070 SUPER lander på butikshylderne.

- 23 juli: GeForce RTX 2080 SUPER planlagt til butikssalg.

Priserne mangler vi stadig noget officiel på.

Husk at alle disse grafikkort skal sendes til AIC'er uden det obligatoriske (vRAM + power phase) kit, der var en del af NVIDIA pakken tidligere. Dette gør det muligt for AIB'er at bruge ny designede strømfaser og vRAM og reducere deres egne omkostninger, samtidig med at de øger performance. I betragtning af at alle disse chips er låst op, vil de også kunne føre flere TDP'er til disse GPU'er for at skubbe højere clockfrekvenser ind. Det er endda muligt, at AIB'er vil være i stand til at reducere deres egne omkostninger nok til faktisk at slå NVIDIA’s MSRP.

Kilde & Billeder: Videocardz.com

Powered by Froala Editor