MSI fremviser Radeon RX 5700 XT Gaming

MSI_Radeon_RX_5700XT_Gaming
MSi har netop løftet sløret for deres kommende Radeon RX 5700 XT Gaming grafikkort, under Gamescom 2019. Her ser vi nærmere på kortet.


Det kommende RX 5700 XT grafikkort fra MSi, byder på et custom kølerdesign med to Torx 3.0 blæsere, som skulle resultere i lavere temperaturer, sammenlignet med AMD’s reference design.
RX 5700 XT Gaminng er dog et grafikkort i den store ende, eftersom den kraftige kølerprofil vil optage 2,5 slots i en PC. Designet på kortet er præget af sorte og grå nuancer, blandet med enkelte detaljer i rød.
Gaming serien forbliver i toppen blandt MSi’s RX 5700 XT løsninger, hvor MSi tidligere har fremvist deres Mech- og Evoke serie, som mid-end løsninger.

Tager vi et kig nærmere på kølerprofilen, ser vi en stor to-delt aluminiumsblok med finner, hvilket er forbundet med fem 6mm varmeledende rør, og et enkelt 8mm rør tættest på selve GPU’en. Basen byder på en overflade i kobber, som kommer i direkte kontakt med grafikchippen. MSi ser også ud til at have sørget for køling til VRM og MOSFET, der også er i direkte kontakt med kølerprofilen igennem heat pads.

MSI Radeon RX 5700 XT leak
Strømmen ser ud til at gå igennem 2x 8-pin connectors, hvilket skulle give rigeligt med strøm til overclocking. Dette, sammenlagt med en lovende kølerprofil, skulle resultere i generelt bedre ydelse og forbedret mulighed for OC, sammenlignet med reference modellen fra AMD.

MSI_RX_5700XT_GAMING_8GB.jpg
MSi Radeon RX 5700 XT er udstyret med en standard displaykonfiguration på 3x DisplayPort og en enkelt HDMI port.

Ifølge MSi, lander kortet globalt på markedet inden for tre uger, til en pris på 450 dollars.
Den danske pris er endnu ukendt.

Herunder kan du se en livestream fra MSi under Gamescom 2019 (grafikkortet bliver fremvist cirka 1 time og 4 minutter inde i videoen)


Billeder og kilder: Wccftech, Videocardz, MSI