Radeon Image Sharpening til flere grafikkort

radeon_image_sharpening
Muligheden for at få et bedre og mere sprødt billede i sine spil, men uden at skulle betale en tung pris i ydelsen, er altid et godt tilbud. AMD og deres Radeon Image Sharpening teknologi forsøger lige netop at opfylde det ønske, og kan nu bruges på flere af deres grafikkort end tidligere.


I forbindelse med lanceringen af AMDs RX 5700 og 5700XT grafikkort lancerede de også deres Radeon Image Sharpening (RIS) feature. Den nye teknologi skulle være med til at give bedre og skarpere billeder uden at det nødvendigvis skulle koste et hug til ydelsen i spil. 


Det hele fungerer i software og er altså ikke noget der er bundet op på hardware udelukkende. Det betyder at AMD nu har udvidet understøttelsen af Radeon Image Sharpening til også at inkludere deres ældre grafikkort.

radeon_image_sharpening_info.jpg

I den nye opdatering er den nye feature også understøttet på Radeon VII, RX Vega 64, RX Vega 56 og Vega Frontier Edition grafikkort. 

Hvis du har nogen af de kort og har lyst til at give det et forsøg med Radeon Image Sharpening for at se om det kan forbedre oplevelsen af dine spil så kræver det den seneste Radeon Adrenalin 19.9.3 driver.