Rygte: GeForce RTX 30 Series frigives i september?

7nm gpu rtx 3080 nvidia reddit credit
Rygterne tager til i omfang, vil typisk er indikator for, at vi nærmer os noget officielt. Vi taler naturligvis om GeForce RTX 30 Series, som meget tyder på slippes løs i eller omkring september 2020. Vi har samlet op på rygte-strømmen.

Overclocking.com: August

Ifølge Overclocking.com lancerer NVIDIA GeForce RTX 30 serien i august. Der vil ifølge Overclocking.com være tale om et begrænset lager i første batch med fokus først på Founders Edition modellen. Brugerdefinerede grafikkort baseret på Ampere-arkitektur ankommer jævnfør samme kilde i september. 


ITHome, Igor's Lab, MLID: September

Baseret på tidligere rapporter blev det rygtet, at NVIDIA afslører sine GeForce RTX 30 Series grafikkort i september. Det kinesiske websted ITHome leverede endda en mulig lanceringsdato lydende på den 17. september. Disse instamationer står naturligvis alene uden omtale fra Nvidia, men september ser ud til at gå igen.

YouTuber Moore's Law Is Dead hævder også, at GeForce RTX 30 serien vil lanceres i september.

Det er også værd at minde om, at Igor's Lab også pegede på en mulig masseproduktionsopstart i august med mediebegivenheder og anmeldelser forventet i september. Dette var baseret på en længe etableret produktion planlagt til GeForce-grafikkort.

Hvad ved vi?

Faktum er, at alle befinder sig i landet af gætterier og gisninger as we speak. Nvidia har formået at holde kortene tæt ind til kroppen, og vi tvivler på, at noget denne gang slipper ud forud for officiel lancering af NVIDIA GeForce RTX 30 serien.

Det ser imidlertid ud til, at alt peger i retning af september.

Bestanden af GeForce RTX 2080 (Ti) / 2070 dræner også langsomt fra butikshylderne. Vi har allerede hørt om, at Nvidia fjerner sine high end grafikkort, og blandt andre, er EVGA allerede stoppet med at promovere 2080 Ti på deres hjemmeside.

Så mon ikke vi snart ser et ”ikke lagerført-skilt” hos butikkerne.

Læs også: Rygter om nyt strømstik til Nvidias 3000 serie