Test dit grafikkort med Neon Noir fra Crytek

crytek-releases-ray-tracing-benchmark-demo-neon-noir_full
Crytek har frigivet deres Neon Noir Benchmark, der giver mulighed for at teste Ray Tracing på både AMD og Nvidia grafikkort.


Under GDC 2019, tidligere på året, så vi en video fra Crytek, der viste en video fra en ny Ray Tracing benchmark, som de arbejde på i deres CRYENGINE med navnet Neon Noir. 


Det benchmark program er nu blevet frigivet til download via CRYENGINE Marketplace. Man vil altså kunne køre Neon Noir på sit eget system, og få en score baseret på systemets ydelse, baseret på Cryteks inplementering af Ray Tracing. 

Det der i stor stil adskiller Cryteks indgangsvinkel til Ray Tracing er, at det ikke er bundet op på hardware alene, men er en del af deres CRYENGINE. Det betyder, at det er en løsning der understøtter både AMD og Nvidia baserede grafikkort, uden at tage hensyn til om det nødvendigvis er et RTX grafikkort fra Nvidia med RT Cores. 

Crytek-lanza-Neon-Noir-su-benchmark-de-Ray-Tracing-para-AMD-y-Nvidia-1280x720.jpg

Den nye teknologi fra Crytek gør brug af både hardware og API baserede elementer, og det er en del af renderingsværktøjet SVOGI, som er en del af CRYENGINE. 

Spiludviklere verden over vil kunne gøre brug af de nye funktioner til implementering af Ray Tracing, i løbet af 2020 med den næste større opdatering af CRYENGINE.

Crytek har planer om at optimere teknikken, så der vil være ydelsesforbedringer at hente i fremtiden. Teknologien vil understøtte både DirectX 12 og Vulcan APIerne, og vil understøtte en lang række af grafikkort. 


I Neon Noir vil man kunne se et udvalg af forskellige Ray Tracing teknikker i form af lys, skygger og refleksive overflader, som alt sammen skal være med til at give en mere realistisk oplevelse af spilverdenen. 

Cryteks nye værktøjer skulle give udviklerne en meget fleksibel løsning, der giver dem mulighed for at tilpasse tingene, så de kan opnå en god balance imellem, hvor de vil have god ydelse eller super realistiske scener. 

Der er visse systemkrav for at kunne køre den nye benchmark: 

Recommended Minimum Specs for the Neon Noir Benchmark:

  • AMD Ryzen 5 2500X CPU/Core i7-8700

  • AMD Vega 56 8 GB VRAM/Nvidia GTX 1070 8 GB VRAM

  • 16 GB System Ram

  • Win 10 x64

  • DX11


Kilde: Dark Side of Gaming