[CES 2018] LG laver touchscreen højtalerer med indbygget Google Assistant

Google Assistant, er overalt på dette års CES, og LG er også med på bølgen med deres nye touch-screen-højtalere, som har fået indbygget Googles Assistent, via det nye Android-Things.

Google Assistant, er overalt på dette års CES, og LG er også med på bølgen med deres nye touch-screen-højtalere, som har fået indbygget Googles Assistent, via det nye Android-Things. Den bliver desuden sammen med mange andre produkter på dette års CES, bygget på Qualcomm Home Hub Platform.


Ved præsentationen, ruller den nænsomt igennem flere demo apps, med info på samme måde som vi ser det på vores smartphones eller via Android Auto. Indtil nu, har demoen kun inkluderet Google apps såsom Duo, Maps, Musik, Foto og YouTube, som endnu mangler det sidste, hvis man kigger mod Amazons Echo, da man har blokeret for disse tjenester.


Dette kan du læse meget HER

 

Kilde: Engadget


Det bliver spændende at holde øje med, hvordan produktet vil udvikle sig i den kommende fremtid, når udviklere begynder at dykke ned i Android-Things, som allerede bygger på eksisterende værktøjer, og efterfølgende producerer nye apps.


Ifølge Qualcomm, vil den kraftfulde version af deres platform (SDA624), kunne drive en Full HD+ skærm, optage 4k video og supportere Tensor Flow til on-device machin learning enheder. Det indbyggede kamera, kan nemt tændes og slukkes, og Wi-Fi samt Bluetooth-opkobling er til stede bag den 8 tommer berøringsskærm, og som flere andre LG-produkter, har den lydjustering takket være Meridian Technology,


LG har dog ikke officielt bekræftet yderligere om produktet.


 

Tak til Plantronics for sponsorering af vores CES 2018 tur.