AUTHOR : Kasper Duelund Jensen
PUBLISHED : 2018-03-08 19:48:23

Apple rygtes på vej med en billigere HomePod


Apples HomePod har indtil nu haft svært ved at levere gode salgstal. En markant prisjustering skal være med til at ændre på dette.

Apples HomePod har indtil nu haft svært ved at levere gode salgstal. En markant prisjustering skal være med til at ændre på dette.

 

Apples første smart-højtaler, den såkaldte HomePod, er ikke ligefrem blevet revet væk fra butikshylderne siden udgivelsen. Den høje pris på 349 dollars menes at være den primære årsag hertil.

 

Som resultat heraf er Apple nu på vej med en noget billigere model. Sådan lyder det i en rapport fra Economic Daily News.

 

Den nye HomePod kommer angiveligt til at koste et sted mellem 150 og 200 dollars. Den er designet til de kunder, der er på jagt efter en mindre højtaler med færre features.

 

Det forlyder dog ikke, hvordan Apple specifikt har tænkt sig at gøre den nye HomePod billigere. Tiden må derfor vise, hvilke features der er blevet opgivet.

 

En ny HomePod er ikke det eneste produkt, som Apple forventes at gøre billigere i løbet af de kommende måneder. Den amerikanske virksomhedsgigant skulle også være I gang med at planlægge udgivelsen af en billig MacBook Air.

 

VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic