AUTHOR : Kim Monberg
PUBLISHED : 2015-06-25 06:20:00

Betasphere HR 986 BigBox Black


betasphere audio, en forholdsvis ukendt producent, har sendt os et af deres produkter til anmeldelse. Der er tale om en stor lækker Bluetooth højtaler ved navn BIGBOX HR-986. Højtaleren har en super lækker finish, er vandtæt og tilbyder features som NFC og power bank-mulighed. Kig med i denne anmeldelse for at få et indblik i, hvad betasphere audio kan og står for.

Det har været svært at finde nogen priser på dette produkt. Jeg har fundet nogle forskellige shops på nettet, som tilbyder den, og her koster den mellem 700 DKK og 900 DKK. Så det er nok det lag, man skal forvente, hvis man skal ud og have denne højttaler. Jeg har fået oplyst, at den vejledende salgspris er 999 DKK. Prisen er dog i orden efter min mening, da man får meget højttaler for pengene, og den spiller ret godt. Klik på PriceRunner logoet herunder for at komme til deres priser på betasphere produkter.

 

PriceRunner logo

 

Jeg kan jo desværre ikke henvise til en hjemmeside for selve produktet, men hold øje med linket herunder - der må jo komme en hjemmeside med produktet hos dem på et eller andet tidspunkt.

 

betasphere audio logo

 

 

Konklusion:

 

betasphere audio har lavet en lækker højttaler med nogle praktiske og velovervejede features. Ting som NFC, IPX5 tæthed og power bank er super lækkert. Højttaleren er super nem at tilslutte med afspillere, som har NFC indbygget. Den kan holde til at blive taget med udenfor, selv om det er regnvejr, eller hvis man nu skulle have den med til stranden eller på båden. Det er rigtig praktisk. Power bank muligheden, der gør, at man kan oplade sin afspiller/smartphone er også rigtig godt fundet på. Alt i alt en super lækker højttaler med lækkert ydre. Den har lidt ting, som trækker ned, som selve lydkvaliteten og at den forvrænger, når man skruer for højt op. Det trækker en del ned i min verden.

 

Godt:

 • Vandtæt
 • Lang spilletid på batteri
 • NFC og Bluetooth
 • Rækkevidde på 10 m

Dårligt:

 • Mangel på diskant
 • Forvrænger, når man skruer for højt op

 

UK Summary:

 

betasphere audio have made a delicious speaker with some practical and thoughtful features. Things like NFC, IPX5 waterproofnes and Power-Bank is super delicious. The speaker is super easy to connect with players that have NFC embedded. It can withstand being taken outside, even if it's raining, or if you were taking it to the beach or on the boat, so it can withstand to get some water splashing. That's really convenient. The Power-Bank option which means that you can charge your player / smartphone is really good to have. All in all, a brilliant speaker with stylish exterior. It has some things that pulls down the score, as the sound quality and that it distorts when you turn the volume up too high. It pulls down in my world.

 

Good:

 • Waterproof
 • Long playtime on battery
 • NFC and Bluetooth
 • 10m in range

Bad:

 • Lack of treble
 • Sound distortion when playing loud

Score: 7


VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte