CES 2019: Sennheisers Ambeo 3D audio soundbar i handlen i maj. Pris $2,499

På CES 2018 fremviste Sennheiser en soundbar prototype bygget med Ambeo 3D lydteknologi, som var i stand til at levere 5.1.4.

På CES 2018 fremviste Sennheiser en soundbar prototype bygget med Ambeo 3D lydteknologi, som var i stand til at levere 5.1.4.


Nu er et år gået, og Sennheiser har fremvist en endelig version af en stuehøjttaler/soundbar, og en lanceringsmåned lydende på kommende maj. Prisen på Ambeo Soundbaren placerer sig forventeligt i den høje ende, med et prisskilt på $2,499.

 

Tweaks dækning af CES 2019 er blevet mulig med støtte fra Plantronics. Besøg Plantronics og se deres brede udvalg af headsets til både professionelt brug og gaming.

 

 

 


Ambeo Soundbar bygges med 13 drivers under det smukke ydre, som er monteret en børstet aluminiums ramme.

 

 


Ambeo Soundbaren fra Sennheiser, anvender nyeste virtualiseringsteknologi, som er resultatet af et samarbejde med Fraunhofer IIS.


Du bliver budt på fem forudindstillinger -- film, musik, sport, nyheder samt en neutral, som hver især trimmer frekvenser og 3D lyd, så der passer bedst muligt til indholdet der afvikles. Som et stort plus, er Ambeo Soundbaren kompatibel med Dolby Atmos, MPEG-H og DTS:X.


Læs mere HER

 

Billeder & Kilde

Sennheiser