B&O annoncerer Beosound Balance

beosound-balance-trådløs-højtaler
Bang & Olufsen, B&O eller sågar b og o, kært barn har mange navne, har annonceret en ny trådløs højtaler i form af Beosound Balance. Mens lydkvaliteten fra Bang & Olufsen-højttalerene svinger meget i kvalitet, kommer vi ikke uden om, at virksomheden fremstiller nogle fantastiske flotte højttalere, der passer perfekt sammen med dine hjemmemøbler. Det samme gør sig gældende for deres seneste Beosound Balance højtalere.


Et af de mere slående træk ved Beosound Balance's design er deres base, som er indpakket med FSC-godkendt træ. Det er dog mere end bare udseende, der frister øjnene, da basen også danner fundament som opadvendt subwoofer. Måden Bang & Olufsen har designet Beosound Balance på, gør, at bassen går op gennem en perforeret metalskål og derefter reflekterer i bunden af den øverste del af højttaleren. Dette vil ifølge ”b og o” skabe en helt unik lyd.

Højttaleren har ligeledes nogle smarte funktioner, såsom den øverste del af højttaleren, er berøringsfølsom. Herfra vil brugerne være i stand til at kontrollere afspilningen. Der er også en indbygget mikrofon, som højttalerne vil bruge til at analysere rummet for at hjælpe med at skabe en optimeret lyd i det miljø Beosound Balance befinder sig i. 

Der vil også være en masse trådløse tilslutningsmuligheder, som brugerne kan vælge i mellem. Heriblandt Bluetooth, AirPlay 2, Google Cast og Spotify Connect. 

Som altid, er prisen skruet op, når der er tale om et B&O produkt. Bang & Olufsen Beosound Balance-højttalerne er prissat til $ 2.250 og vil ramme butikkerne senere i denne måned.Source & Image credit:

Bang & Olufsen