LEAK: Budgetvenlige Sonos højtalere på vej

Budgetvenlige Sonos højtalere på vej
Sonos-højttalerne er populære, men kommer med et heftigt prisskilt. Virksomhedens billigste produkt er One SL, en stripped-down model, der tager smarthøjttalerfunktionaliteten ud af One, og tiltrods for dette, stadig kræver et dybt greb i lommen.

Et nyt leak viser to nye Sonos enheder: en højttaler, der er designet med hensyn til mobilitet med smid-i-din-rygsæk, og en ny Sonos højtaler, hvor prisen er barberet ned.

The Verge rapporterer, at Sonos Roam frigives den 20. april. Det er i det væsentlige en skrumpet version af Sonos Move, som inkluderer et batteri og både Wi-Fi til standard Sonos-multirumforbindelser og Bluetooth til afspilning direkte fra en telefon eller pc. Ligesom Sonos One har den en mikrofon til Google Assistant og Alexa stemmekommandoer.

På farten fungerer det som en standard Bluetooth-højttaler. De nye Sonos højtalere bliver efter alt at dømme tilgængelige i sort og hvid.

SonosRoamWM2.0.jpg

Source: The Verge

Ifølge dette leak prissættes Roam $ 170, hvilket stadig placerer den i den højere ende af det mobile højttalermarked. Men i betragtning vi tilbydes dual wireless funktionalitet, synes prisen ikke urimeligt.

Intet er på nuværende tidspunkt officielt bekræftet.

 

Source & Image credit:

Sonos, The Verge