Ny Sonos højtaler lækket forud for event

Sonos_leak
Sonos inviterede for kort tid siden til et event d. 26 august, men det ser ud til at vi tager forsmag på goderne med et læk, der fremviser en transportabel Sonos højtaler.


Det er ikke lang tid siden Ikea og Sonos lancerede "Symfonisk" højtalerne i et samarbejde. Sonos holder dog ikke ferie, og derfor har de inviteret til event d. 26-27 august i New York, hvor vi får nyt af se fra den trådløse højtaler-gigant.

Forud for dette event er der sluppet oplysninger ud om en ny Sonos højtaler, som efter sigende skulle være transportabel - et produkt vi endnu ikke har set fra Sonos.
Den omtalte højtaler understøtter både Wi-Fi og Bluetooth, og den har en smart base – hvor den selvfølgelig kan oplades. Hvis du er på farten, har højtaleren et praktisk håndtag, og der er også mulighed for at oplade højtaleren igennem en USB-C port.

Sonos_portable_speaker_leak.jpeg

Højtaleren er desuden rygtet til at ankomme med ny ”Auto Trueplay” feature, som skulle skabe optimal lyd, ved hjælp af de indbyggede mikrofoner i højtaleren, i forhold til rummets dimensioner og akustik. (Det skal dog nævnes at Apple HomePod og Google Home Max, er udstyret med en lignende feature, så helt nyt er det ikke)
Enheden understøtter eksempelvis også Amazon Alexa og Google Assistant – dog kun over Wi-Fi. Med Apple’s AirPlay 2, er det også nemt at streame lyd fra diverse Apple-enheder.

Intet er endnu bekræftet af Sonos, og vi må derfor vente til d. 26 august, hvor vi forhåbentligt bliver meget klogere på hvad Sonos har gang i.


Sonos_event_26_27_august.jpeg


Billeder og kilder: Engadget, The Verge, Sonos