Sonos lancerer en højtaler udlejningstjeneste

sonos højtalerudlejningstjeneste
Sonos har et ry for at producere højttalere af høj kvalitet, selvom de ikke er de billigste. For nylig har virksomheden tilbudt mere overkommelige versioner af sine produkter, inklusive to højttalere, de lavede i samarbejde med IKEA.


Nu er der endnu en måde for folk at få Sonos-lyd i deres hjem for mindre budget: en højtalerudlejningstjeneste kaldet Flex, der i øjeblikket kun findes i Holland.

Der er i øjeblikket tre muligheder for højttalerudlejning, som er omtalt via af The Verge: "For Every Room", tilbyder to Sonos One højttalere til € 15 ($ 16) pr. måned, for "For Your TV", der indeholder en Sonos Beam-Playbar ud over to Sonos One højttalere til € 25 ($ 27) pr. måned og pakken "For Home Theater", der inkluderer en Sonos Playbar, en subwoofer og to Sonos One højttalere, plus gratis installation, hvis du bor i Amsterdam, for € 50  $ 55) per måned.

Til sammenligning koster en Sonos One i Holland € 229 ($ 251) at købe, en Beam koster € 449 ($ 493), en Playbar koster € 799 ($ 877) og en subwoofer koster € 799 ($ 877). Sonos forklarer selv, at abonnementet er fleksibelt og kan justeres eller annulleres hver måned.

En Sonos talsmand bekræftede, at Flex i øjeblikket er begrænset til Holland, og at virksomheden ikke har noget at dele med hensyn til sine ekspansionsplaner.

Læste du også Argon Audio Forte A4 højtalere med Bluetooth