Sonos Move fås nu i hvid og med ekstra batteritid

Move Lunar Sonos White Højtaler Smart Home
”Lunar white” for at være helt specifik. Sonos har annonceret en ny farveoption til sin transportable Move-højttaler. Dermed udvider Sonos altså med et nyt familiemedlem ud over den grå-sorte farve, som virksomheden allerede tilbyder på Sonos Move.


Udvidelsen giver mening, de fleste andre Sonos højttaler fra Arc soundbar til den billigste One SL - allerede findes i både sort og hvid. Det nye design giver den transportable Move mulighed for at matche resten af Sonos udvalget.

Move adskiller sig fra andre Sonos produkter. Der er stadig tale om en hjemmehøjttaler, der er designet til at streame musik via Wi-Fi og sammen med andre Sonos-produkter, men Sonos Move har også et integreret batteri og Bluetooth-understøttelse, så den kan flyttes rundt (eller endda uden for) dit hus.

Sonos Lunar White frigivet.webpImage credit: Sonos


Bedre batteritid på Sonos Move

Derudover har Sonos været i stand til at optimere sig frem til en ekstra times batterilevetid på Move efter en nylig softwareopdatering, hvor den oprindelige estimerede afspilningstid på 10 timer forlænges til 11 timer.

Move-Lunar-White-Sonos.jpg

Image credit: Sonos


Hvad koster Sonos Move i Lunar White

Sonos Move i Lunar White kan nu forudbestilles via Sonos.com og koster 2999,- inkl. Moms – samme pris som den sorte version. Via pressemeddelelsen fremgår det, at de rammer markedet den 30. juni i USA, Canada, Mexico og Kina med en frigivelse i Europa, Australien, New Zealand og Japan fra den 7. juli.


Læste du også:

Sonos S2 opdatering klar: Sådan opdaterer du