Trådløs højtaler er både soundbar og designperle

ONE P70W V2 intro
Når trådløse højttalere bliver mere og mere almindelige, er det ikke underligt, at virksomheder leder efter måder at elegant integrere deres lydteknologi i deres kunders hjem - og det er nøjagtigt, hvad Orbitsound søger at gøre med sin seneste trådløse højttaler, ONE P70W V2.


Denne smukke nye højttaler fungerer også som en soundbar og kan monteres på væggen, placeres foran dit tv eller på en hylde, hvilket gør det til en fleksibel løsning for mennesker med begrænset plads i deres stue.

ONE P70W V2 tilbydes i sort og bambus, er og er tilgængelig for £ 399 hos John Lewis i England, men vil være tilgængelig globalt, uden en international prisfastsættelse endnu er annonceret.

ONE P70W V2.jpg

Orbitsound fortæller selv, at ONE P70W V2 bruger "ground-breaking new transconductance audio technology, [that] completely optimizes relationship between amplifier and speaker drivers for phenomenally low distortion"

Ifølge Orbitsound var denne nye lydteknologi tidligere kun tilgængelig på dens flagskib Air D1-højttaler, der kostede £ 12.000.

Den trådløse højttaler / soundbar inddrager også selskabets Airsound-teknologi, der skaber en "stereolignende lyd" ved at udsende lyd fra højttalerens side drivers.

Der er et par muligheder, når det kommer til forbindelser; du kan enten tilslutte den til din Wi-Fi, streame musik fra din smartphone via Bluetooth eller tilslutte den til en streaming enhed ved hjælp af 3,5 AUX stikket. ONE P70W V2 kan også oprette forbindelse til dit tv via en optisk forbindelse.

I Orbitsound appen finder du også adgang til Spotify Connect, Apple Music og Tunein Radio, hvilket betyder, at du ikke behøver at skifte mellem forskellige apps for at afspille din musik.


Kilde & Image credit:

Orbitsound