CES 2020: HyperX lancerer nyt gaming grej

CES_2020_Kingston_HyperX_lancerer_nyt_gaming_grej
CES er godt i gang og Kingston HyperX har fremvist tre gamingprodukter, et HyperX Alloy Origins tastatur, en HyperX Pulsefire Raid mus og sidst men ikke mindst, en HyperX FURY Ultra musemåtte.


Kingston HyperX har netop løftet sløret for tre nye gaming produkter under den årlige CES-messe i Las Vegas.

Produkterne drejer sig specifikt om et et HyperX Alloy Origins tastatur med Aqua switches, en HyperX Pulsefire Raid mus og sidst men ikke mindst, en HyperX FURY Ultra musemåtte med RGB.

Her ser vi nærmere på de tre produkter:


HyperX Alloy Origins

HyperX_Alloy_Origins_Gaming_Keyboard_Aqua_switches_CES2020.jpgAlloy Origins tastaturet er bygget ved hjælp af taktile HyperX Aqua-mekaniske switches og har RGB-baggrundsbelyste taster med farverige lyseffekter og fem justerbare lysstyrkeniveauer.

Tastaturet er bygget på et aluminiumskabinet med en aircraft-grade børstet finish for holdbarhed og stabilitet, plus et pladsbesparende layout for kunne maksimere pladsen på bordet for ultimativ frihed til at bevæge musen. Tastaturkablet USB Type-C til USB Type-A er desuden også aftageligt. Alloy Origins tilbyder avancerede tilpasningsfunktioner til belysning og makroer, inklusive enkle customizable per-key lyseffekter. Med indbygget hukommelse kan brugerne gemme op til tre Alloy Origins-profiler til on-the-go-spil ved hjælp af HyperX NGENUITY-software. Tastaturet inkluderer også 100 procent anti-ghosting og fuld N-tast-rollover.

Alloy Origins RGB (med Aqua switches) gaming keyboard – kan købes fra starten af marts til $109.99.HyperX Pulsefire Raid

HyperX_Pulsefire_Raid_gaming_mouse.jpg

Pulsefire Raid RGB er en ergonomisk designet mus til gamere, der har brug for ekstra knapper til keybinding eller til at udføre en række bestemte kommandoer. Pulsefire Raid er designet til nøjagtig, flydende og responsiv tracking uden acceleration og indeholder 11 programmerbare knapper og en Pixart 3389-sensor for høj præcision og hastighed med indstillinger op til 16.000 DPI. Derudover inkluderer musen Omron-switches med en pålidelighed på op til 20 millioner klik. Avanceret tilpasning med HyperX NGENUITY giver brugeren mulighed for at indstille makroer, justere DPI og tilpasse RGB-lyseffekter.

Pulsefire Raid gaming mouse – kan købes i starten af januar til en pris på $59.99.HyperX Fury Ultra

HyperX_Fury_Ultra_RGB_gaming_mousepad.jpgFURY Ultra mousepad har en strålende 360-graders RGB-lysring og lysbjælke, der kan tilpasses med HyperX NGENUITY-software. Spilleoverfladen benytter sig af en micro-textured hård overflade med antislip gummibase, der tilbyder god ydeevne, hastighed og stabilitet.

FURY Ultra RGB gaming mouse pad – kan købes i starten af januar til en pris på $54.99.Billeder og kilde: HyperX