Poly: Onlinemøderum skaber stor værdi

Poly-Studio-X50-In-Use
Fokus på enkle løsninger til fysiske og virtuelle møderum i jeres virksomhed.

Annoncørbetalt indhold: Tak til Poly.com for at hjælpe med udfærdigelse af denne artikel.

poly-studio-videobar.jpg


Headset-giganten Plantronics købte i 2019 Polycom, der i mange år har været en stor spiller inden for møderumsløsninger. Poly blev resultatet af fusionen mellem de to virksomheder, der nu er førende i udvikling af kommunikationsløsninger til video og audio i et marked, hvor fleksibilitet og innovation er krav til den hardware, der efterspørges i både store og små virksomheder.

Der var engang et rumskib…

konferencetelefoner poly studio Zoom kontormiljøer.jpg

Det skal måske lige præciseres – der var engang, at det føltes som at gå ind i et rumskib, når man kom ind i et møderum. Det så flot ud og det var flot. Det så dyrt ud og det var dyrt. Store, flotte specialskærme, højttalere og mikrofoner indbygget i vægge og lofter, konferencetelefoner på bordene og hardware-interfaces, der fik en til at ønske man havde et IT-kørekort fra NASA. Kvaliteten fejlede ikke noget, men det var måske ikke lige alle, der turde kaste sig ud i at bruge det ellers så lækre udstyr.


Skype vender og ned på det hele

Igennem det sidste årti har mange migreret fra den gode gamle bordtelefon over på en af markedets adskillige softphone-løsninger, hvor især Skype for Business har været populært herhjemme. Samtidigt er vi rykket ud i de store, åbne kontormiljøer, der både har skabt fordele og nye udfordringer på arbejdspladsen.

I dag bruger en stor del af markedets virksomheder enten softphone eller mobiltelefon til at kommunikere i hverdagen og de nye generationer, der kommer ud på arbejdsmarkedet, vil nok slet ikke vide hvad den gamle klods af en fastnettelefon på skrivebordet overhovedet blev brugt til.


Mødet kommer til dig

poly studio specialskærme softphone-løsninger.jpgSom følge af det massive ryk til onlinetelefoni er vores arbejdsplads blevet meget mere fleksibel. Udstyret med en laptop og et headset kan vi arbejde hjemmefra, på farten, på forretningsrejsen og selvfølgelig på kontoret.

Med software som Microsoft Teams, Google Hangouts, GoToMeeting og Zoom er det ikke længere nødvendigt, at vi fysisk samlet – medmindre det selvfølgelig er kagedag på kontoret. Du kan sidde på dit hotel i Los Angeles på forretningsrejsen og stadig deltage på salgsmødet derhjemme med blot dit webcam og dit headset.


Nytænkning af mødelokalet

møderum huddle rooms konferencelokaler teams Poly.jpg

Tilbage i selve virksomheden arbejder mange firmaer i mindre grupper og teams, der hver især har behov for at skulle kunne holde hurtige spontane møder, eller have mulighed for at lave et pitch til en kunde. Derfor har man mange hakket i de kvadratmeter som de store møderum optog og splittet dem op i flere mindre møderum, konferencelokaler, huddle rooms, glasbure, hønsegårde og hvad man nu ellers kalder det derude.

Herved skal firmaets mange teams ikke stå i kø til ét stort møderum, men kan nemmere booke sig ind i et af de små. Derfor bliver virksomheden som en samlet enhed mere effektiv, fordi der hurtigere kan tages beslutninger og eksekveres opgaver.


Poly har fingeren på pulsen

Poly, tidligere kendt som Polycom, har for længst observeret denne udvikling og har igennem flere år udviklet løsninger til både de små og store møderum. De har enkle webcams og speakerphones til de små glasbure, samlede og enkle løsninger til salgsmødet og kan selvfølgelig stadig levere ”rumfærgen” til de helt store konferencelokaler.


Hånd i hånd - Økonomi, brugervenlighed og kvalitet

Hvis der er noget en indkøber er glad for, så er det løsninger, der ikke kræver dyre licensaftaler og spandevis af konsulenttimer, integration og hvad der ellers kan brænde hul i budgettet.

Hvis der er noget IT-afdelingen er glad for, så er det en standard løsning, der kræver minimal support og bare spiller. Vigtigst af alt; hvis der er noget brugeren er glad for, så er det udstyr, der er nemt at bruge og bare virker med det samme.


Poly Studio - opfylder alle krav

soundbar poly studio Microsoft Teams Skype for Business Zoom GoToMeeting Cisco Webex Google Hangouts.jpg

Denne udfordring har Poly sagt ja til og kan krydse ja til det hele. Poly Studio ligner ved første øjekast en soundbar magen til den du har hængende derhjemme under fladskærmen i stuen. Den er også en soundbar, men den er også et kamera og en mikrofon – altså en videobar.

Med Poly Studio i jeres lille huddle room eller mindre mødelokale skal jeres brugere blot sætte et USB-stik i deres laptop og så er de klar til at afvikle deres online videomøder. Det gælder naturligvis uanset om I anvender Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, GoToMeeting, Cisco Webex, Google Hangouts osv.

I får både video og lyd i høj kvalitet og det kræver ingen dyb, teknisk kunnen at tage den i brug, og så ligger Poly Studio endda på et særdeles attraktivt prisniveau.


Poly Studio X - perfekt samlet løsning

poly-studio-x.jpg

Har man allerede en møderumsløsning som f.eks. Zoom eller Microsoft Teams, så kan I få en Studio X bundle, hvor man får både en Poly Studio X30 eller X50 videobar sammen med en Poly TC8 touchskærm, der gør det ekstremt nemt at hoppe på et møde.

Ligesom den lidt større Poly Studio, så er Poly Studio X designet til at give jer den bedste lyd- og billede-oplevelse uanset om de anvendes i små eller mellemstore møderum.

På Poly TC8 kontrolskærmen får man nemt overblik over skemalagte møder og kan hurtigt starte videomøde ved et enkelt klik.

poly touch møderum.JPG

Søger du hjælp til mere?

Hvis du og dine kolleger søger en unik sammensætning af konferenceudstyr til netop jeres virksomhed, så kan det være en god ide at tage fat i en kompetent, e-Poly certificeret partner med ekspertise i møderumsløsninger, der kan rådgive, levere og installere.

Find inspiration her