Ugen der gik på Tweak.dk – uge 32

netgear_orbi_router_unit_testing_mesh guide
Vi laver hver uge en kort opsamling af ugen der gik på Tweak.dk. Her får du muligheden for at få en nem opsamling på en forgangne uges tophistorier, tests og videoer på Tweak.dk.


TEST: Ryzen 5 3600X; Den nye midrange konge er fundet

ryzen_5_3600x_front.jpg

Det er blevet tid til den sidste Ryzen 3000 anmeldelse i denne omgang, hvor vi skal se på Ryzen 5 3600X, der er en 6-kernet CPU med 12 tråde. 

Læs testen af Ryzen 5 3600X

Guide: De bedste trådløse routere 2019: Sådan vælger du

tweak_dk_tp_link_archer_c5400_ac_router_03.jpg.jpg

I betragtning af at næsten alt hvad vi gør efterhånden er koblet på en eller anden form for forbindelse til online verden, når det kommer til mere eller mindre alt inden for IT, er det vigtigt at have den bedste trådløse router i vores hjem og kontorer. Dette sætter vi fokus på i denne guide.

Læs mere HER

Nyhed: Intel Cooper Lake med 56 Cores & 112 threads i 2020

Intel-Xeon-Scalable-GENERIC-678_678x452.jpg

Der er kommet nye informationer til bordet om Intels Cooper Lake, 56 Core / 112 thread Xeon processorer. Disse er planlagt til lancering i 2020 - LGA 4189 Socket, 8 kanals hukommelsesunderstøttelse og understøttelse for 10nm Ice Lake-SP på Whitley platformen.

Læs mere HER


Test: Armor S Royal: Gaming stol med Royalt design

Cougar_Armor_S_Royal_front.jpg

Vi har efterhånden set på en række forskellige stole fra producenten Cougar, men er langt fra igennem dem alle. I denne test skal vi derfor se på endnu en af slagsen, denne gang i form af deres Armor S Royal stol, som tilbyder et unikt design kontra den normale Armor S stol, samt en række gode justerings muligheder.

Læs test af Armor S Royal: Gaming stol med Royalt design


Nyhed:
Nu er Huawei Harmony OS officielt præsenteret

huawei_mate_20_pro_screen_tweak_dk.jpg

Huaweis længe rygtet Android alternativ, Hongmeng, er endelig officiel. På dagens Huawei udviklerkonference overraskede selskabets CEO for Consumer Business Group Richard Yu publikum ved at afsløre "Harmony OS", som siges at være hurtigere og sikrere end Android.

Læs mere HER

Nyhed: Samsung Galaxy Note 10 lanceret: Hvad er nyt

2019-08-07-image-21.jpg

Samsung har udvidet Galaxy familien med den nye Galaxy Note 10 - den avancerede smartphone, der skulle være kulminationen af deres 2019 line-up. Følger der teknologiske konsekvenser med, og vil det påvirke din brugeroplevelse.

Læs mere HER


Tips: Sådan aktiverer du Smart Downloads på Netflix

NETFLIX-2018.jpg

Tidligere i år debuterede Netflix med en ny funktion til sine mobile apps kaldet Smart Downloads. Hvis du ikke er sikker på, hvad denne funktion handler om, betyder det dybest set, at hvis du følger en bestemt serie på din smartphone, hvis du aktiverer funktionen, vil Netflix automatisk downloade den næste episode og slette den forrige.

Læs mere HER