Audio-Technica ATH-M50xBT2 lanceret

M50xBT2
Audio-Technica er en af grundpillerne, når det kommer til forbrugerhovedtelefoner. Mærket er kendt for hovedtelefoner, der appellerer ikke kun til almindelige forbrugere, men til målgruppen, der er lidt mere kræsne, plus deres hovedtelefoner har en tendens til at være temmelig pebret med hensyn til prisfastsættelse. Derfor har virksomhedens M50x hovedtelefoner været så populære gennem årene.

Nu har producenten annonceret en opgradering til M50x. Dette kommer i form af M50xBT2, som kommer med flere opgraderinger.

Disse opgraderinger inkluderer understøttelse af Amazons Alexa, så du kan bruge den til at styre forskellige smarte gadgets rundt om i dit hjem sammen med de andre funktioner i den digitale assistent. Der er også understøttelse af flerpunkts Bluetooth-parring, hvilket betyder, at det vil være meget lettere at skifte hovedtelefoner mellem flere enheder, så du kan skifte frem og tilbage mellem din telefon og computer uden problemer.

Audio-Technica har opretholdt de samme 45 mm drivere, så hvis du kunne lide lyden fra M50x, kan du forvente det samme fra dens efterfølger. Virksomheden har også udvidet codec understøttelse, som nu vil omfatte AAC, LDAC og SBC. M50xBT2 tilbyder brugerne op til 50 timers brug, og en hurtig opladning via USB-C giver dig tre ekstra timer på bare 10 minutter.

Audio-Technica M50xBT2 vil blive prissat til $ 199, hvilket alt i betragtning ikke er så slemt.

 

Kilde: Audio-Technica, Slash Gear