Bose arbejder på gaming version af QC35 II

Bose QuietComfort 35 II Wireless
Selvom intet officielt er meldt ud fra Bose, så omtaler flere udenlandske medier, at producenten arbejder på en gaming version af deres populære QC35 II hovedtelefoner.


Kilden til vores nyhed udspringer fra artiklen hos 9to5Google, som mener at have stærke indikationer om, at Bose kunne arbejde på en "gaming”-version af deres QC35 II-hovedtelefoner. Dette blev opdaget i Bose Connect-appen, hvor der er områder i appen, der refererer til spil.

Det, der er interessant, er, at dette ikke vil være en "ny" version af QC35 II. I stedet antyder referencerne, at Bose kunne planlægge at lancere et separat mikrofontilbehør, der kan fastgøres til hovedtelefonerne, men her bliver det forvirrende. Da 9to5Google dykkede dybere ned i koden, opdagede de branding, der antydede, at det det potentielle produkt, ville være kendt som “Bose QC35 II Gaming Headset”.

Denne er disse strings, som 9to5Google refererer til:

<string name=”tour_tibbers_title_1″>About Bluetooth connectivity</string>

<string name=”tour_tibbers_text_1″>”When the gaming microphone is connected to the headphones, Bluetooth is disabled and the Bose Connect app can’t find your headphones.”</string>

<string name=”tour_tibbers_title_2″>Connect gaming microphone</string>

<string name=”tour_tibbers_text_2″>Plug the microphone into the AUX port on the bottom of the left earcup, then plug the cable into your gaming system.</string>

Vi er ikke sikre på, hvordan et stykke mikrofontilbehør gør det til et "gaming headset" i sig selv, men det lyder under alle omstændigheder interessant, og forhåbentlig vil Bose have en form for officiel meddelelse inden for en kort tidsramme.


Source & Image credit:

9to5Google, Bose images