Bowers & Wilkins lancerer ny headset P serie

bw-px7
Hvis du leder efter et nyt par hovedtelefoner, kan de nye headsets i deres P serie måske være det du leder efter. Virksomheden har for nylig taget indpakningen af nye trådløse hovedtelefoner, der er tilgængelige i en masse forskellige stilarter, såsom over-ear høretelefoner samt earbuds.


Starter vi med at kigge på PX7 er dette et par trådløse over-ear headphones, der leveres med aktiv noise-cancelling. Ifølge virksomheden er hovedtelefonerne udstyret med 43,6 mm drivere og en batterilevetid på 30 timer. Hovedtelefonerne oplades over USB-C, og er lavet af en carbonfiberkomposit, der hjælper dem med at være både stærke og lette. PX7 vil være tilgængelig i Space Grey eller Silver og vil være prissat til $ 399.

PI3-Bowers-WIlkins-01.png

Det nye PX5 headset, der ligner PX7, bærer et on-earn design, hvilket betyder, at hovedtelefonerne hviler på dine ører i stedet for at dække dem. Her får vi også mindre 35 mm drivere og en lidt mindre batterilevetid på cirka 25 timer. PX5 vil blive prissat til $ 299.

Sidst men ikke mindst, er der også et par earbuds på menuen i form af PI3 og PI4. Begge er earbuds, og den eneste umildbare forskel er, at PI4 leveres med aktiv noise-cancelling.


Kilde & Image credit:

Bowers & Wilkins