Lange udsigter til anden generation AirPods Pro

Apple AirPods anden generation udsat
Går du og venter på lanceringen af anden generation af AirPods Pro, kommer du efter alt at dømme til at væbne dig med tålmodighed.

Apple opdaterer typisk deres produkter hvert år. Med AirPods Pro-lanceringen i 2019 forventede mange, at 2. gen-modellen kunne lanceres i år, men desværre ser det ud til, at det måske ikke kommer til at ske. I henhold til en DigiTimes-rapport (paywall) ser det ud til, at vi kunne se ind i en længere ventetid end håbet. 

Rapporten hævder, at anden generation AirPods Pro først lanceres i anden halvdel af 2021. Dette ser ud til at være i overensstemmelse med analytiker Ming-Chi Kuos forudsigelse, hvor han tidligere havde hævdet, at de nye Apple earbuds først ville gå i produktion i fjerde kvartal 2021 eller muligvis i den tidlige del af 2022. 

Ingen konkrete indikationer peger på, hvorfor Apple er så lang tid om at lancere efterfølgeren til AirPods Pro, men det er muligt, at de planlægger at inkludere flere nye funktioner i det kommende AirPods Pro, der kan konsumere længere tid for dem at udvikle. Nogle af de rygtet funktioner inkluderer sensorer, der kan hjælpe med at overvåge brugerens helbred, som hjerterytme, skridttæller og så videre. 

I betragtning af Apples interesse for sundhedssektoren, især med Apple Watch, ville vi ikke blive overrasket, hvis dette rygte viste sig at være sandt. Det ville også give dem en fordel mod konkurrenterne, da 2. gen-modellen kunne være mere end bare et par trådløse earbuds. I mellemtiden har der også været rygter om, at Apple kunne arbejde på en AirPods Lite, der muligvis lanceres senere på året, og vi dermed alligevel får en snart af nye Apple earbuds anno 2020.

apple  AirPods Pro Light.JPG


Image credit: Apple


Source & Image credit:

Apple