Louis Vuitton earbuds med vanvittigt prisskilt

Louis-Vuitton-horizon true wireless earbuds
Der findes hovedtelefoner designet til audiofiler, som ikke altid er de mest trendy på markedet, og så er der hovedtelefoner designet til at blive båret på gaderne for at skille sig ud fra mængden. Hvis du søger efter noget lidt mere moderigtigt, som du stolt kan vise frem offentligt, har Louis Vuitton annonceret noget der muligvis vil friste dig.


Virksomheden har for nylig taget gavepapiret af deres nyeste Horizon-øretelefoner, som, hvis du undrer dig over, hvorfor de ser så velkendt ud, er det fordi de er baseret på Master & Dynamic's MW07 Plus, der blev lanceret sidste år. Dette er faktisk ikke første gang, at Louis Vuitton og Master & Dynamic har arbejdet sammen.

Louis-Vuitton-horizon.jpg

Tidligere havde virksomheden også frigivet et par earbuds baseret på MW07, men disse nye Horizon-hovedtelefoner er baseret på den nyere MW07 Plus-model. Disse earbuds tilbyder op til 10 timers lyttetid og kommer også med en unik opladnings-case, der kan tilbyde yderligere 20 timer, hvilket betyder, at du kan opnå hele 30 timer.

mw07-plus.jpg

Image credit: Master & Dynamic MW07 PLUS


Prisen afskrækker mange

Louis Vuitton modellen er betydeligt dyrere end MW07 Plus, hvor disse Horizon-earbuds er prissat til $ 1.090. MW07'erne er blevet rost for at være en af de bedste true wireless earbuds på markedet, så det kunne være værd at undersøge, om du har penge til rådighed, hvis de vel og mærke passer ind i resten af din Louis Vuitton kollektion…


Source & Image credit:

Louis Vuitton, Master & Dynamic