Microsoft erkender Surface Earbuds lydproblemer

microsoft Surface earbuds image credit
Microsoft lancerede Surface Earbuds under deres årlige Surface event sidste år. Desværre blev de forsinkede på deres vej til butikkerne og nåede først butikshylderne tidligere i denne måned. Nu er uforudsete problemer stødt til med hensyn til lydproblemer, og Microsoft har nu erkendt problemet.


Det ser dog ud til, at vejen succes er fyldt med huller for de nye Surface Earbuds. De første meldinger omtaler lydproblemer. Ifølge brugere på Microsoft Answers Forum, oplever de en susende lyd, hver gang lyden afspilles gennem ørepropperne. Støjen varer i ca. 2-3 sekunder og forstyrrer ikke de normale funktioner, men det er bestemt et irriterende problem for den enkelte.

En officiel Microsoft-moderator har nu erkendt problemet og indikerer, at det tekniske team vil undersøge problemet.

“Hello, everyone!

We apologize for the troubles you have to go through with the pop/hiss sound on your Surface Earbuds. We have raised this to our team internally. Your feedback is greatly appreciated and we will get back to you as soon as we get updates on this.

Regards,

Janette_Z”

Det ser ud til at være et resultat af en dårligt kalibreret forstærker, men vi ved intet med sikkerhed, før Microsoft har konkluderet på sin undersøgelse. Tech-giganten forventes at afsløre flere detaljer omkring problemet i de kommende uger. Da lydproblemet på Surface Earbuds kun berører nogle få brugere, kan det bare være et softwareproblem eller en fejl, der kan rettes op med en softwareopdatering.

Microsofts Surface Earbuds kommer med en touch-interface, der kan bruges til at styre musikken. Earbuds leveres også med Office 365 integration og understøtter Alexa, Cortana, Google Assistant og Siri. Ydermere understøttes også Azure Cognitive Services til transcribing af brugertale til billedtekster samt understøttelse af realtidsoversættelse på 60 sprog. 


Source & Image credit:

Microsoft