Sennheiser GSP 370 - 100 timers batterilevetid

Sennheiser GSP 370
I dag har Sennheiser frigivet deres seneste trådløse gaming headset, GSP 370. Headsetets fedeste features er, at det tilbyder 100 timers batterilevetid takket være lavt strømforbrug og et batteri værende i stand til at lagre nok strøm. Sennheiser GSP 370 er prissat til 1500 kroner.


For gamere, der spiller seks timer om ugen, siger Sennheiser, at GSP 370 kan vare fire måneder på en enkelt opladning, og at GSP 370 headsettet kan bruges under genopladning, så der er ingen grund til at afbryde gameplayet i processen.

Sennheiser GSP 370 reklamerer for lyd i topklasse – et punkt vi normalt ikke skuffes over fra Sennheisers side. Ligesom virksomhedens andre gaming-headset har GSP 370 en støjdæmpende mikrofon, der minimerer baggrundsstøjen og kan mutes ved at løfte boom armen. GSP 370 gamer headsettet har en delt, polstret hovedbøjle og hukommelseskum op ørepuderne. Derudover er ørekopperne forbundet med kugleleds hængsler, så de tilpasser sig brugerens ansigt for en optimeret pasform, som er et vigtigt punkt under mange timers gaming.


Sennheisers gaming-headsets har opnået solide anmeldelser og rangeret som top-gamer-valg gennem mange år, og forventningerne til GSP 370, må være af samme kaliber.

Det nye GSP 370 trådløse gaming headset fås fra i dag til en listepris på 1500 kroner.

GSP 370 headsettet fra Sennheiser understøtter PC, Mac og PS4.


Kilde & Image credit
Sennheiser