Sony lancerer WH-1000XM4 den 6. august

Sony lancerer WH-1000XM4 den 6. August
Sony har netop udsendt en invitation til en livestream den 6. august, hvor WH-1000XM4 headsettet forventes at blive afsløret.

Den længe ventede efterfølger til de populære trådløse WH-1000XM3 hovedtelefoner, forventes at være lige rundt om hjørnet, takket være en invitation fra Sony.

På YouTube har Sony nemlig allerede igangsat en premiere på en livestream der starter den 6. august. Heri står der "Something exciting is coming your way" efterfulgt af hashtagget "Listen with Sony". 

Sony Japan har været endnu tydeligere i budskabet, ved at skrive "Wait 4 something exciting", hvilket nærmest kun kan hentyde til fjerde generation af WH-1000XM, altså XM4.

Prisen i Europa på de kommende hørebøffer, forventes at blive €379.90, hvor det rygtes at de lander i butikkerne engang i midten af september måned.

WH-1000XM4 forventes at komme med en række opgraderinger, såsom en tykkere hovedbøjle, en redesignet mekanisme til hængslerne, samt en custom knap, istedet for NC/ambient knappen på XM3 og XM2.

Understøttelse af DSEE Extreme (Digital Sound Enhancement Engine) forventes også at blive en realitet, plus multipoint connection.


Livestreamen begynder den 6. august kl. 17:00 dansk tid, du kan følge med her.

Sony WH-1000XM4 lancering.png


Billeder og kilder: Sony, Notebookcheck